Plesao s Majom Šuput, a sad mu se život preokrenuo naopačke: Alen je stradao u teškoj prometnoj nesreći

Foto: Facebook

Splitski koreograf Alen Sesartić (39) hrvatskoj je javnosti postao poznat nakon što je 2016. godine bio jedini Hrvat koji je prošao plesnu audiciju pjevačice Lady GaGe (34).

Alen je u svojoj karijeri nastupao s brojnim zvijezdama, a samo dio popisa čine svatovska pjevačica Maja Šuput (41), pjevačice Jelena Rozga (43), Doris Dragović (59) i Nina Badrić (48).

Iako je ples njegova stras, jedan mu je nemili događaj u potpunosti promijenio život. Alen je u siječnju doživio tešku prometnu nesreću dok je putovao iz Splita za Beograd. Vozač automobila u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su s ceste.

“Bilo je stvarno strašno. Svaki dan se ustanem i zahvalim Bogu što sam još tu, a slike nesreće često mi prođu kroz glavu. Nije lako. Prvo pitanje policajaca koji su stigli na mjesto nesreće bilo je jesmo li živi. Pravo je čudo da smo obojica još uvijek disali. Dobio sam snažan udarac u glavu koji me odmah onesvijestio. Jezik mi je upao u grlo i počeo sam se gušiti. Srećom, ostao sam živ, no zadobio sam hematom na mozgu koji mi je dao privremenu amneziju”, ispričao je splitski plesač za 24sata.

Promijenio je tri bolnice u kojima je bio gotovo četiri tjedna. Nakon nesreće zvale su ga Maja Šuput, Jelena Rozga i ostale kolegice kako bi mu pružile podršku.

“Maja i Jelena su zaista dvije žene sa kojima ću uvijek rado surađivati. One su i u privatnom životu onakve kakve se predstavljaju javno. Jako su velike profesionalke, ispoštuju sve dogovore i nagrade za tvoj posao”, ispričao je plesač.

Alena je ova nesreća jako pogodila. Bio mu je strašan šok, jer ples za njega nije samo karijera, već i život.

“Ovo su ozbiljne ozljede po život i mogući kraj moje karijere. Prvih mjesec dana nije se znalo hoću li se uopće moći nastaviti profesionalno baviti plesom. Još uvijek se to nažalost ne zna jer je meni u desnoj nozi oštećen živac zbog kojeg mi se noga trese. To je za moju karijeru hendikep”, ispričao je za 24sata i dodao kako se nije predao. Uz pomoć štaka uspio je stati na noge nakon samo 25 dana.

” Još uvijek sam u teškom procesu oporavka. Da nisam na svoju odgovornost izašao iz bolnice na kućnu njegu, ne znam bih li se ovako brzo oporavljao. Tko je prošao nesreću zna koliko ona ostavi i psihičke posljedice. Znam da zvuči nemoguće, ali imam stvarno veliku snagu volje i želim dokazati sebi i drugima da ja to mogu”, zaključio je Alen.

Pratitelji na društvenim mrežama Alenu su poželjeli brz oporavak.

“Nadam se da će se mladić oporaviti. Drži se, bit će sve u redu. Sreća prati hrabre, bit će sve dobro”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Komentari