PLESALA I OZLJEĐENA : Evo tko je Lani Jurčević uzeo prvo mjesto koje je očito žarko željela (FOTO)

Instagram

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije odlučili su da je poznati plesni sudac Davor Bilman pobjednik prve sezone zabavnoga showa Ja to mogu. 

„Nisam, zaista, očekivao ovo”, izjavio je Davor Bilman i zahvalio svima koji su glasovali za njega te posebno svim kolegama natjecateljima. „Izvrsno smo se zabavljali i posebno dobro šalili na moj, ali i na tuđi račun”, dodao je sretni Davor Bilman.

Facebook: Ja to mogu
Facebook: Ja to mogu

Drugo mjesto u showu osvojila je Lana Jurčević s 25 bodova, treće Slavko Sobin s 20 bodova. Bod manje i četvrto mjesto zauzela je Ana Majhenić. Na petome mjestu završila je Jelena Glišić s 18 bodova, a s osvojenih 17 bodova šesto i sedmo mjesto podijelili su Tamara Loos i Ivan Vukušić. Na začelju je ostao Marko Tolja s 15 bodova.

Facebook: Ja to mogu
Facebook: Ja to mogu

Unatoč preporuci lječnika da zbog ozljede mišića prepone miruje i odgodi nastup, Lana Jurčević ipak je nastupila u finalnoj emisiji i s Anom Majhenić pokazala vještine na trapezu. “Ana je bila savršena, a Vladimiru velika hvala”, kazala je Lana Jurčević, koja je pokazala ono što je mogla s obzirom na ozljedu. Vladimir Ježić pohvalio je Lanu i Anu i kazao da je ponosan na njih, posebno na Lanu koja je ostala dosljedna u želji da izvede točku. „Ani sam rekao da se, ako želi, može slobodno baviti trapezom”, dodao je Vladimir.

>>>LANA JURČEVIĆ NIJE ‘TUKA KOJA KUKA’: Ovom porukom oštro se obrušila na medije! (FOTO)


Komentari