PLES SA ZVIJEZDAMA Ivana Čuljak priredila Maji Šuput iznenađenje pa se Maja morala presvući usred emisije: ‘Grubnić je na aparatima’

Foto: Nova TV

Natjecateljica u showu ‘Ples sa zvijezdama’, slastičarka Ivana Čuljak, u petoj emisiji pripremila je slatko iznenađenje za voditeljicu Maju Šuput. Nakon njihova simpatičnog prepucavanja pred kamerama, Ivana je odlučila Maju razveseliti svojim slasticama, koje je poželjela u prošloj emisiji pa joj je donijela tortu.

“To je za mene?”, poviknula je Maja kad je ugledala tortu. “Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo”, kazala joj je Ivana. Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa pojavio Asim Ugljen, koji ju je iznenadio i dio torte završio je na njezinoj haljini. “Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka”, zaključila je Maja koja je ostala malo izvan sebe, a u međuvremenu se presvukla. “Ne znaš što si napravio mom timu. Grubnić je na aparatima”, rekla je Maja Asimu koji je pak uzvratio da sad izgleda bolje.

Foto: Nova TV

Podsjećamo, Maja je Ivani u prošloj emisiji u šali rekla da joj još nije donijela kolače. “Neki dan je bilo krštenje tvog sina, a nisi me zvala”, brzo joj je rekla Čuljak. Maja je malo zastala te se našalila kako će sinčića Blooma očito još jednom morati krstiti.


Komentari