PLES SA ZVIJEZDAMA Bojana Gregorić Vejzović iznenadila Maju Šuput poklonom: ‘Tu mi je i muž, ajde njemu onda daj!’

Foto: Nova TV

Voditeljicu showa ‘Ples sa zvijezdama’ Maju Šuput u novoj večerašnjoj emisiji opet je dočekalo jedno iznenađenje. Naime, natjecateljica Bojana je spominjala kulen i kobasice, a Maja ju je na to podsjetila. Potom je Bojana iznenada Maji dala kobasicu koju je ukrasila bijelom mašnom što je publiku nasmijalo, a iznenađenje je nagradila pljeskom.

“Igor i ja nikad nismo dobili ni kulen ni kobasicu pa čisto da znaš da se sjetiš…”, započela je Maja, a Bojana je na to rekla: “Ja znam to…” i izvukla kobasicu. Maja je na to rekla da kobasicu preda njenom suprugu Nenadu u publici.

Podsjećamo, Ivana Čuljak je u jednoj od emisija Maji poklonila tortu koju je namjeravala ponijeti kući. Međutim, Asim ju je tada odlučio prepasti pa je slastica završila na njezinoj haljini. Maja je ostala zbunjena i zatražila reklame kako bi otišla u backstage se presvuči.

Inače, u večerašnjoj emisiji, voditeljica se pojavila u neobičnom plavom kombinezonu s prorezima na trbuhu koji nalikuje haljini, a pritom je istaknuo njezin dekolte. Modnu kombinaciju odabrala je kao i uvijek, u suradnji sa svojim prijateljem i kolegom Markom Grubnićem, a upotpunila ju je ogromnim naušnicama i ogrlicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari