PLES SA ZVIJEZDAMA Albina i Marko pobjednički su par večeri, u iduću emisiju ulaze s dodatnim bodovima

Foto: Nova TV

Nakon emisije posvećene ljubavi, šesta emisija uživo showa ‘Ples sa zvijezdama’, donijela je izazove s kojima se natjecatelji još nisu imali prilike susresti od početka ove sezone. Zvijezde showa u uskršnjem specijalu nisu plesale sa svojim mentorima s kojima su započeli plesnu avanturu na Novoj TV. Dan im je novi izazov i morali su se snaći s drugim plesnim partnerima. Plesači i zvijezde koji su osvojili najveću naklonost žirija i gledatelja dobili su po dva boda koji se prebacuju u sljedeću emisiju. Iako su nove okolnosti kandidatima donijele novu dozu stresa i uzbuđenja, ove nedjelje nitko nije napustio show.

Ovotjedni live preskočio je Filip Vidović zbog povrede u prethodnoj emisiji i Bojana Gregorić Vejzović koja nije mogla nastupiti jer se razboljela. Također, Pedro Soltz danas nije nastupio iz zdravstvenih razloga, iako je prethodno bio najavljen.

Večerašnju emisiju otvorili su ‘novi’ voditeljski par – Franka Batelić i Igor Barberić. „Očekujte neočekivano“, rekli su u uvodu, nakon čega su voditeljske pozicije preuzeli Maja Šuput i Igor Mešin.

Sandi i Gabriela

Sandi Pego je u ovoj emisiji zaplesao s Gabrijelom Pilić koja je inače mentorica Marku Petriću. Sandija je dosad mentorirala Helena Janjušević. Sandi i Gabriela zaplesali su quickstep.

“Bome si fino odskakao to sve – kao uskršnji zečić! Ne samo da si skakao, nego si fino plovio i zadržao si onu svoju Sandijevu slatkoću”, pohvalio ih je Igor Barberić. “Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to”, pohvale je redao i Marko Ciboci.

Osvojili su 35 bodova žirija.

Jelena i Alan

Jelena Perić dobila je plesnog partnera Domenice Žuvele, Alana Walmea. Jelenu je ranije mentorirao Marko Mrkić, a sada je s Alanom zaplesala rumbu.

“Bila si dominantna kroz cijelu rumbu i to je ono što mi se jako sviđa. S tehničkog aspekta bila si čvrsto na svojim nogama i prikazivala si slike baš onako kako trebaju biti, jedino si gurala malo vrat naprijed, ali to možemo popravljati. Sve u svemu nije bilo loše”, temeljit je bio Marko Ciboci.

“Ova zamjena parova se pokazuje dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super”, složio se s ostatkom žirija i Igor Barberić.

Osvojili su 35 bodova žirija.

Valentina i Marko

Valentina Walme i Marko Petrić u ljubavnoj su vezi, a sad su zajedno plesali paso doble. Inače, u showu Valentina mentorira Pedra Soltza, a Marko pleše s Gabrielom Pilić. Nakon strastvene izvedbe su se poljubili.

“Rasturili ste, od emocija, od strasti, od tvog stava, tvog pokreta, sve je bilo na mjestu, sve je bilo više nego dobro. Ovo će vam ostati kao jedna prekrasna uspomena za mene ste pobjednici večeri”, oduševljena je bila Franka, a s njom se složila i Larisa Lipovac Navojec te dodala da je za nju ovo ne samo najbolja izvedba večeri nego i općenito.

“Za tvoju izvedbu bih ja rekao da vrijedi ono pravilo manje je više. Za paso doble se energija akumulira da bi na kraju eskalirala. Po meni ovo nije tvoja najbolja izvedba, to je moje osobno mišljenje, ali to je normalno s obzirom na tvoju eskalaciju u prošloj emisiji”, komentirao je Marko Ciboci s kojim se Larisa nije složila.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Asim i Helena

Asim Ugljen već je imao priliku iskusiti promjenu partnerice i plesati bez mentorice Nike Jelić pa je na neki način sada bio u blagoj prednosti. Ovoga puta plesao je tango uz Helenu Janjušević.

“Rekao si da je svaki tvoj ples pobjeda i vidi se da ti se stvarno taj ples počeo sviđati i da ti je ušao pod kožu i ja mislim da je to pravi smisao. To se vidjelo i to mi se jako dopalo”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je dodao: “Možda su neki koraci izazovni, ali ti si toliko skužio kako treba navigirati i to je po meni poanta. Da se takvo nešto događa.”

Osvojili su 27 bodova žirija.

Asim je nakon nastupa Maji Šuput poklonio cvijet i čestitao joj Uskrs kako bi joj se ispričao zbog prošlotjednog incidenta kad joj je tortom umrljao haljinu. “Ja se na Asima uopće ne ljutim, meni je to bilo simpatično”, rekla je Maja te dodala: “Samo se moja mama nešto malo ljuti na tebe, ali objasnila sam joj da si dobar čovjek.”

Domenica i Mario

Domenica je uz mentora Alana Walmea naučila prve plesne korake, no za ovu se emisiju morala prepustiti novom mentoru Mariu Ožboltu koji inače mentorira Albinu Grčić. Domenica i Mario plesali su sambu.

“Domenica, akcija koju si radila nije baš bila previše jasna, falilo je malo energije. A jako mi se sviđa kako si bila vesela cijeli ples” kratak je bio Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec nastavila je: “Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti.”

Osvojili su 32 boda žirija.

Albina i Marko

Albina Grčić zaplesala je valcer s Markom Mrkićem. Oboje su prije nastupa priznali da ih brine velika razlika u visini.

“Dokazat ćemo ljudima da se to može”, najavio je Marko.

“Marko kao mentor i koreograf divno to radiš. Za tebe sam vidjela da si stvarno uživala, drugi partner je iz tebe izvukao skroz drugu priču. Jako su mi se dopale podrške, vrlo spretne i zanimljive i dodale su taj šlag ljepoti. Drago mi je da se upravo ovaj nastup dogodio danas za Uskrs da ste nam to poklonili”, oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec.

“Bilo je poprilično razigrano, fluidno, rasplesani kroz cijeli podij. Uz prošlotjednu rumbu, ovo ti je bio najbolji ples”, rekao je Marko Ciboci.

Osvojili su 37 bodova žirija.

Pedro nije nastupio zbog zdravstvenih razloga

Iako je najavljen prije nastupa, Pedro Soltz večeras ipak nije nastupio iz zdravstvenih razloga. Njegova ovotjedna mentorica Nika zaplesala je jive uz kolegu plesača Ivana Jarneca u revijalnom tonu. Pedro zbog toga nije mogao osvojiti dodatna dva boda.

Filip i Paula jedini nisu mijenjali partnere

Jedini par koji nije mijenjao partnere su Filip Vidović i Paula Jeričević. Naime, Filip je prošlog tjedna ozlijedio zglob zbog čega on i njegova mentorica nisu nastupali u uskrsnom specijalu. Ipak, Filip se pojavio u backstageu, a Paula je zaplesala u grupnom nastupu odnosno u revijalnom tonu. “Doktori su optimistični, sigurno ću se vratiti plesati”, otkrio je Filip Maji.

Pobjednici specijalne emisije su Albina i Marko

Najviše bodova žirija dobili su Albina i Marko, a na dnu tablice našao se Asim s partnericom Helenom. Tim bodovima dodali su se bodovi gledatelja. Nakon što su prebrojani glasovi publike, u top tri plasirali su se Sandi i Gabriela, Albina i Marko te Marko i Valentina. Albina i Marko pobjednički su par specijalne emisije te su osvojili dodatna dva boda, a time su i svojim stalnim partnerima Mariju i Jeleni donijeli po dva dodatna boda za sljedeću emisiju.


Komentari