Playboyjeva zečica koja voli objavljivati gole slike prva napušta Farmu: ‘Trudna sam i fizički stvarno iscrpljena’

Screenshot Nova TV

Sinoć smo na Novoj TV  gledali prvo ispadanje na ovogodišnjoj Farmi: More i Maslina. Voditelji Mia Kovačić i Frano Riđan dolaskom na farmu, gazdarici Sanji uputili su jasan zadatak, a to je da mora odabrati najslabiju kariku koja odmah napušta reality.

Na iznenađenje pobjedničkog tima, playboyjeva zečica Ena Friedrich ponudila se da Sanja navede upravo nju.

Trudna sam, saznala sam relativno nedavno, nisam stigla ni otići na prvi pregled, došla sam tu na farmu i voljela bih ovaj period biti u možda nekom malo, ne nužno mirnijem, ali barem meni nekom uobičajenijem mjestu”, navela je Ena kao razlog.

“Znala sam da neće potrajati ova priča sa mnom onog trena kada sam saznala da sam trudna. Fizički sam stvarno iscrpljena, više nego što bih inače bila, ali to je sretna vijest!” dodala je.

Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Podsjećamo, Ena je javnosti poznata po provokativnim fotografijama na Instagramu koje su joj osigurale preko 130 tisuća pratitelja. Svoje 18+ fotografije Ena objavljuje i na stranici za odrasle Onlyfans što joj itekako puni mjesečni budžet. Bavi se modelingom, a tetovaže su joj velika strast.

No, nije samo izlazak Ene izazvao šok kod kandidata, već i prvi dualist kojeg je morala odabrati gazdarica. Kako je Jani imao pritužbe da ga netko želi otrovati, gazdarica Sanja je odabrala upravo njega.

“Ja sam se maksimalno trudio jučer u prvom zadatku, tu sam i dobio ozljedu ramena. Danas nisam bio sposoban za obavljanje poslova i to ne znači da sam ja najslabija karika. Svi ste rekli lezi, odmori, što god ti treba i onda sada ovako, to nije pošteno s vaše strane“, reako je Jani ostalim farmerima.

Iako su ga farmeri pokušali uvjeriti da je jednostavno netko morao biti izabran, Jani se tokom dana povukao u sebe.

Screenshot: Nova TV

Definitivno najslabija karika je on. Ne možemo se sad folirati da ja izmišljam nešto da ga izvučem, ali ja sam osoba koja na neki način ima empatije prema osobama koje su malo drugačije i smatram da se iz njega može izvući ono dobro ako se ono što je negativno malo potisne. Ako to bude išlo na ono loše, morat ćemo se pozdraviti”, Janijevo ponašanje prokomentirao je Slivio.

Dramatično jutro na Farmi! Kandidat tvrdi da je otrovan, zahtjeva vađenje testosterona, a stigla je i hitna pomoć


Komentari