PLAVI TIM U NOVI IZAZOV IDE BEZ IVANE BANFIĆ: ‘Ne volim biti teret nikome, pa tako ni svojoj ekipi’

Foto: Nova TV, PR

Članovi plavog tima dan nakon velike pobjede u izazovu započet će pripremom ribe koju su osvojili kao dio vrijedne nagrade. Dok će se otokom širiti neodoljivi mirisi ribe i juhe, kandidati će raspravljati o strategiji za novi izazov koji je pred njima, ali i o Ivaninoj ozljedi gležnja zbog koje će plavi tim u večerašnjoj igri imati još jednog člana manje. Zbog pružanja adekvatne liječničke skrbi Ivana je morala privremeno napustiti kamp, a kandidati će se zabrinuti oko toga hoće li uopće biti u stanju da nastavi natjecanje.

„Ako odluči nastaviti, mi smo tu da je podržimo i trudimo se što više olakšati joj boravak ovdje. Makar ja znam i ona zna da s takvom nogom neće biti lako“, reći će Nika s kojom će se složiti ostatak plavog tima.

Situacija neće biti laka ni za ozlijeđenu Ivanu kojoj će teško pasti to što se u ključnom trenutku mora odvojiti od svog tima. „U žaru borbe s Milicom sam povrijeđena. Meni je noga jednostavno popustila, pale smo i onda sam još ja pala na zglob, a ona je pala svojom težinom na njega. Ja sam sada van upotrebe“, nevoljko će priznati Ivana nakon što su se dojmovi nakon izazova malo slegnuli. „Ekipa će stati iza mene i na usluzi mi je već od samog starta, ali ja jednostavno ne volim biti teret nikome, pa tako ni svojoj ekipi. Pobijedili smo i želim da nastave dalje s pobjedama“, dodat će Ivana.

Dok će u plavom timu kandidati brinuti hoće li se Ivana oporaviti, u crvenom timu nastat će nesuglasice oko Milice koja će članovima svog tima zamjeriti što je nakon osvojenog poena u za vrijeme posljednjeg izazova nisu pričekali i čestitali joj, nego su se svi razbježali da se što prije sklone od kiše. „Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je pleme nije sačekalo na tribinama nego se sklonilo od kiše“, zaključit će Branko koji misli da je Miličina netrpeljivost rasla kako je večer odmicala. „Ne da mi je to teško palo, nego jednostavno toliko se priča o timu, a onda kada pobijediš, okreneš se i vidiš da tog tima nema sa strane nekako ti teško padne i krivo ti je“, progovorit će Milica o razlogu koji joj je pokvario raspoloženje.

Tenzije rastu, a ne pomaže činjenica da je pred kandidatima novi izazov koji će presuditi koji će od dva tima morati nominirati jednog kandidata. Na redu je novi, još kompliciraniji poligon kojega kandidati moraju proći s ciljem da osvoje plemenski imunitet. Koji će tim prvi osvojiti osam bodova i spasiti se od sudjelovanja u nominacijama, a koji će tim nakon poraza morati nominirati jednog kandidata doznat će se u večerašnjoj epizodi!


Komentari