Plavi tim odnio pobjedu u novom izazovu: ‘Moramo nastaviti tradiciju jer nema smisla čuvati hranu’

Foto: PR, Nova TV

U prvom ovotjednom izazovu kandidati ‘Survivora’ natjecali su se u vrlo zanimljivoj igri koja im je po prvi put od početka showa omogućila da osvoje ne samo jednu, već više vrijednih nagrada. Dosad su se natjecatelji već navikli da u izazovima samo pobjednički tim može osvojiti nagradu, no ovoga puta ugodno ih je iznenadila vijest da će im svaka runda za vrijeme igre donijeti mogućnost da osvoje hranu ili pribor za kuhanje.

Iako je svaki novi krug donosio nekakvu nagradu onom timu koji osvoji bod, s rezultatom 8:6 plavi je tim odnio finalnu pobjedu, a samim time i više nagrada od crvenog, pa su se članovi u kamp vratili s namirnicama kao što su ulje, maslac, rajčica, umak od rajčice, kukuruz, plodovi mora, gljive, mljeveno meso, piletina, kobasice, lignje i tjestenina.

Foto: PR, Nova TV

Iako se crveni tim nije mogao požaliti zbog poraza jer su njegovi članovi kroz šest osvojenih rundi uspjeli osvojiti korisne nagrade, plavi je tim još značajnije podebljao svoje zalihe hrane te tako omogućio da njegovi članovi u narednim danima uživaju u brojnim jelima te isprobavaju ukusne recepte.

“Moramo nastaviti tradiciju”

Nakon pobjede, članovi su se složili da će ulogu glavnog kuhara preuzeti Ivana koja je već najavila da će jedno od prvih jela spravljeno od novih namirnica biti tjestenina s mljevenim mesom na crveno te rižoto s morskim plodovima, dok će ostale recepte tek otkriti.

Foto: PR, Nova TV

No bez obzira na veliku količinu hrane koju su osvojili, Tomislav je procijenio da će novostečena zaliha hrane biti kratkog vijeka s obzirom na to da su članovi plavog tima već poznati po tome da vole uživati u ukusnoj hrani.

Klasika u plavom timu, mislim da će to sve planuti odjednom. Moramo nastaviti tradiciju jer nema smisla čuvati hranu“, zaključio je Tomislav našalivši se da mu se u posljednje vrijeme od količine osvojene hrane počeo nazirati trbuščić. Već idući dan bit će nova prilika za osvajanje još jedne nagrade, a za što će se kandidati natjecati doznajte u idućoj epizodi.


Komentari