‘PLAKALI SMO K’O DA JE NETKO UMRO’ Obitelj junaka Vatrenih jedva se nosi s emocijama, a baka je otkrila zašto ne gleda utakmice

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Dominik Livaković postao je junak Hrvatske nakon utakmice s Japanom, u kojoj je ”samurajima” obranio tri kaznena udarca u raspucavanju za četvrtfinale.

Dominikova majka Manuela Skoblar otvorila je dušu za HRT i otkrila da je nakon dramatične utakmice plakala gotovo cijelu noć.

“Osjećaji su mi se iz stotinke u stotinku miješali, smijala sam se, plakala. Plakali smo na glas svi k’o da je neko umro. Ma ne, mislim, ne mogu opisati. Do dugo u noć sam plakala, ali od sreće. Nek plačem i dalje na taj način, briga me”, kazala je Manuela i otkrila da se sa sinom čula nakon utakmice.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Baku je zbog nogometa jako ljutio

A iako je mama Manuela jedna od najvećih navijačica, ima i jedna posebna osoba u životu Dominika Livakovića koja utakmice – ne gleda. Riječ je o baki Mirjani koja ima dobar razlog zašto izbjegava gledati ga na nogometnom terenu. Ona je, naime, jednom gledala utakmicu na kojoj su Dominika odnijeli s igrališta na nosilima, a to je bakino srce teško podnijelo. Baka je otkrila i zašto se na Dominika ljutila dok je kao mali igrao nogomet.

”On je u Privlaci dosta bio sa mnom i djedom i stalno je po mojoj travi igrao nogomet, na što sam se ja ljutila jer mi je uništavao travu i cvijeće”, rekla je kroz smijeh baka nogometnog heroja.


Komentari