PJEVAČICI KOPAJU PO KONTEJNERU ISPRED KUĆE: ‘Ne znam što očekujete da ćete pronaći’

Foto: Instagram

Srpska pjevačica, 43-godišnja Jelena Karleuša oglasila se nakon skandala koji je procurio u javnost širom cijele regije nakon što je optužila svoga supruga 36-godišnjeg Duška Tošića za obiteljsko nasilje.

”Zamolit ću medije da prekinu s maltretiranjem moje obitelji i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić”, poručila je na društvenim mrežama.

”I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Je li moguće da vadite smeće iz kontejnera?! To su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam što očekujete da ćete pronaći?”, dodala je Karleuša.

Foto: Instagram

Podsjetimo, prema navodima srpskog Kurira, Tošić je pjevačici udario šamar na pravoslavni Božić. Ona je odbila medicinsku pomoć, a na njihovu adresu je stigla policija sa Savskog.

Tošić je dao iskaz u Policijskoj postaji Savski, gdje je izjavio da je šokiran jer ga je supruga prijavila.

”Jelenu nisam udario, nisam je ni dirao, jedino je istina da smo se posvađali. U braku smo dugo, ja sam odan muž i otac. Najteže mi je što, umjesto da sam danas s djecom i da praznik provedem u svojoj kući, zbog prijave supruge došao u situaciju da sjedim u policijskoj postaji. Šokiran sam time što mi se događa, ne mogu razumijeti što mi se dogodilo”, rekao je Tošić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


Komentari