Pjesme 69. Zagrebačkog festivala dostupne na svim glazbenim servisima

Foto: PR

Pjesme 69. Zagrebačkog festivala od danas možete poslušati na svim digitalnim glazbenim servisima! Dvadeset pjesama koje će predstaviti nova, ali i već poznata imena domaće scene, dostupno je publici u samo jednom kliku.

Kompilaciju ’69. Zagrebački festival’ možete poslušati na linku OVDJE.

Uz dugogodišnju tradiciju izloga domaćeg pop stvaralaštva, Zagrebački festival posljednjih se godina isprofilirao i kao uspješna platforma za predstavljanje novih pjesama u eteru. Ništa drugačije nije ni ove godine, a sve pjesme pronašle su svoj put do skoro svih radijskih postaja u Hrvatskoj.

Festival je još prošle godine predstavio novost da će za priznanje najizvođenije pjesme festivala konkurirati i podaci s digitalnih glazbenih platformi, uz službene podatke o radijskom emitiranju.

1 euro = 7,53450 kuna

Zagrebački festival održat će se 28. travnja u City Plazi Zagreb, a nove pjesme predstavit će: Alen Đuras, Beta Sudar, Cambi, Detour, Hari Rončević, Igor Drvenkar, Ivana Marić, Leteći odred, Luka Nižetić, Mateo Pilat, Mladen Burnać, Nela, Nikolina Tomljanović & Sandro Bastijančić, Salto Guru, Silente, Tedi Spalato, The Splitters, Tia, Whiteheads i Zembo Latifa.


Komentari