PJESMA MI PROTIV NAS KONKURIRA ZA CESARICU – HIT GODINE

UNISON
Publika je donijela odluku da će pjesma “Mi protiv nas” koju pjevaju Domenica i Kedžo ući u finalni odabir za osvajanje titule i nagrade Cesarica – Hit godine. Svaki mjesec publika odabire najbolju pjesmu od ponuđenih pet koja će potencijalno osvojiti ovu laskavu titulu, a moto je “Moj glas za hit godine”.

Publika je u studenom glasovala za: Coloniju i pjesmu “Alarmantno”, Domenicu & Kedžu i pjesmu “Mi protiv nas”, Marka Kutlića i pjesmu “Sam protiv svih”, Jelenu Rozgu i pjesmu “Uzmem koliko mi daš” te grupu Detour i pjesmu“Vikend”.
Baladu “Mi protiv nas” Domenica i Kedžo su predstavili ovo ljeto, a glazbu i tekst potpisuje Ivan Huljić. On je predstavio pjesmu prilagođenu ukusu publike koja prati Splitski festival i šire. Pjesmu je publika vjerojatno odabrala jer su se mnogi poistovjetili s laganim notama i riječima koje ju prate.

Upravo ova prekrasna balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od ovih dvoje poznatih pjevača i urodila kao savršena kombinacija i dokaz da pozitivna mlada energija spaja i stvara prekrasne stvari.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 7. prosinca, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji za Hit prosinca.

 


Komentari