‘PITALA ME JE KAKO DA ZNA DA JA NEĆU OTIĆI?’ Emotivna Nikolina Pišek obajvila fotografiju s kćeri

Nikolina Pišek (Foto: Instagram / Nikolina Pišek)

Nikolina Pišek ovo burno razdoblje provodi u druženju s kćeri Unom Sofijom, a svoj mir pronašle su u šetnji zagrebačkim ulicama. Televizijska voditeljica objavila je niz fotografija te video koji prikazuje veselo igranje s kćeri Unom Sofijom u centru Zagreba pa je u opisu napisala emotivnu poruku odnosno opisala je kako se nosi sa smrću supruga Vidoja Ristovića.

“Rekli su nam – korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je – kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega”, napisala je u uvodu objave.

“I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota – dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak”, zaključila je Pišek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

‘Točno tako! Samo hrabro naprijed’, ‘Divne ste, imate jedna drugu’, ‘Zajedno ste jače’,’Polako i ne daj na sebe’, ‘Samo polako lijepe cure. Sve će te vi izgurati ,a najvažnije od svega je čisto srce’, pisali su poruke podrške Nikolinini pratitelji.

Podsjetimo, nakon smrti Nikolininog supruga i oca Une Sofije – Vidoja Ristovića, Nikolina prolazi kroz bitku oko nasljedstva koje joj osporava njezin svekar Miša Grof. Optužio je Nikolinu da je došla u Beograd tražiti novce. Nikolina je reagirala na njegove izjave, nazvavši ih ‘sramotnima’ te je tim povodom poslala priopćenje srpskim medijima.

“Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio”, stoji u jednom dijelu njezina obraćanja susjednim medijima.


Komentari