Pišu li pisma Djedu Božićnjaku dame s naše estrade? Evo što su zaželjele

Facebook

Svi pišu pismo Djedu Božićnjaku sa svojim željama, i veliki i mali. Poznate dame naše estrade, Franka Batelić, Žanamari, Sementa Rajhad i Nives Celzijus su otkrile jesu li i one napisale pismo za Djedicu.

“Naravno da jesam! Svake godine bez iznimke. Uvijek su to bile zanimljive želje, a kasnije kad sam dobila bas ono što želim, čudila sam se kako Djedica uspije pročitati sva ta dječja pisma! Kao i svako dijete, većinom sam mu obećala da ću biti dobra, slušati mamu i tatu, pospremiti igračke, kasnije biti dobra u školi… i naravno, obavezno sam mu zapisala svoje želje što bih željela da me dočeka pod borom. Hahahaha! Mama i dalje čuva ta pisma, naravno. Jedne godine sam si dala truda i čak mu naslikala par crteža i svake godine to pismo ubacivala u sandučić. Kakva divna sjećanja!”, rekla je za Franka Batelić za Dnevnik.hr

Nisam nikad pisala Djedu Božićnjaku. Baš nikad. Uvijek sam znala da mi to roditelji kupuju. Nisam to iskorištavala. Uvijek sam voljela Božić jer sam s mamom skupa radila kolače i to mi je bilo extra zabavno. Želje sam uvijek znala prije spavanja prišapnuti anđelu čuvaru”, priznala je Žanamari.

”Pisala sam i Svetom Nikoli i Djedu Božićnjaku. Sjećam se jedne posebne želje, želja za novim lutkama, sve sam dodatke navela – da ima još haljina u paketu i četkica za kosu, šminke.. Uz napomenu da sam i dalje skromna i da mi je svejedno (mama još uvijek čuva to pismo). Mislim da nisam baš imala tendenciju pisati što želim biti kad odrastem, bilo mi je užasno bitno da je moj poklon veći od poklona za starijeg brata (mjerili su se paketi)”, priznala je Sementa Rajhard.

“Pisala sam Djedu Bozićnjaku samo onda kad nam je to bila domaća zadaća za školu. Inače bila sam pametnica i znala sam tko je moj Djed Bozićnjak. Bila sam vrlo skromno dijete i jedino što sam željela je da su svi zdravi, da se mama ne živcira i ne bude tužna i da nema rata. Neke su mi se želje iz djetinjstva i ostvarivale. Imala sam i želje da postanem pjevačica ali njih nikad ne bih upućivala Djedici. Znala sam da njihovo ostvarenje ovisi isključivo o meni”, rekla je na ovu temu Nives Celzijus za Dnevnik.hr.

 


Komentari