Petnaest milijuna pregleda za najslađu glazbenu senzaciju u Zagrebu: ‘Dođite na probu, što nas je više, veselije je!’

Facebook/ Zagrepčanke i dečki- plesni zbor

Možda i najslađa glazbena skupina u Zagrebu svakako su ‘Zagrepčanke i dečki’. Oni su nedavno oborili sve očekivane rekorde kada je njihov video na popularnoj platformi Youtube dostigao čak 15 milijuna pregleda!

 

Iva koja će uskoro navršiti 8 godina u zboru je od svoje 3.godine, te nam je upravo ona predstavila svoj zbor, pjesmu Babaroga i novi spot.

”Volimo pjevati, plesati i zezati se na probama. Za sve naše pjesme zaslužan je profesor Slavko Olujić koji ih piše, on je dosta strog, ali zato uz njega puno i naučimo.  U zboru nas ima jako puno i podijeljeni smo u tri grupe: vrtići, niži razredi i viši razredi. Zbor postoji vec 25 godina!  Bili smo i kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, gradonačelnik Milan Bandić organizirao je za nas prijem u Palači Dverce.

Imamo puno nastupa, sudjelujemo na raznim festivalima, modnim revijama, reklamama, čak smo nedavno snimali i film Dopunska nastava koji jedva čekamo da stigne u kino.  Snimamo puno video spotova za naše pjesme, za Dječju televiziju i za naš YouTube kanal. Imali smo prošle godine veliki hit ”Naprijed Hrvatska” koji smo snimili prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva.

Zadnji spot koji smo snimili je za našu najslusaniju pjesmu ikad koja govori o Babarogi koja nikad nije prala zube, pa su joj ostala samo dva zuba, ona je jedna starica koja ne postoji, pa se djeca ne trebaju bojati. Zato smo mi u spotu koristili svima dobro poznate bajke u kojima dobro uvijek pobjedi zlo, a najvaznija poruka djeci je da peru zubice svaki dan i da ce biti zdravi i zgodni.  Imali smo i super rekvizite, ogromne četkice za zube, snimali smo u predivnom dvorcu Trakoščan i na drugim super lokacijama.

Pjesma i spot veseli su i zabavni i nadam se da ce vam se sviđati. Aktivni smo i na društvenim mrežama i na YouTube-u gdje se možete pretplatiti na naš kanal. Ako nam se želite pridružiti, javite se na mail [email protected] i dođite na probu, što nas je više, veselije je!”, kazala je.

 


Komentari