Petar Grašo: ‘Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila’

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji PETAR GRAŠO nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina, napokon predstavlja dugo očekivani singl ‘Jel Ti Reka ‘Ko’.

Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno ‘brusila’ u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti:

‘Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme ‘Jel Ti Reka Ko’, jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu.’, ispričao je Grašo.

Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovom srcu – u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco, te na nekoliko lokacija u Splitu.

‘I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot’, priča Petar.

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira u čak dvije arene koje Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon slijedi i zagrebačaka Arena 26.veljače.


Komentari