PEĐA GRBIN POSTAO TATA! Supruga i političar dobili prvo dijete, zna se spol i ime

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Peđa Grbin, predsjednik SDP-a i poznati političar, postao je otac malenog Viktora. Njegova deset godina mlađa supruga Altana Hodžić Grbin Altana rodila je u četvrtak njihovo prvo dijete.

Kako doznaje Jutarnji, dječak je rođen u Zagrebu, a on i majka su dobro. Peđa Grbin nije mogao biti na porodu sa suprugom, a to mu je bila velika želja, ali su mu liječnici ipak dozvolili da nakratko vidi sina. Govori samo o politici i aktualnim događanjima.

Ali, kada se saznalo da mu je supruga trudna, odlučio je progovoriti: “Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo”, rekao je tada Grbin.

U braku su od 2017. godine, a supruga mu je po struci medicinska sestra. Još je tada otkrio spol bebe: “Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića”.


Iako mu je politika uvijek na umu, bio je presretan što sa suprugom prolazi sve radosti trudnoće: “Prije nekoliko dana baš smo bili na ultrazvuku i jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću koju sam osjetio kad sam vidio sina na snimci kako maše rukicama. Neopisiva sreća”.

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentari