Pažljivo pogledajte! Primjećujete li na Todorićevoj ženi detalj kojeg rijetki vide?

10.04.2018., London - Westminster Magistrates Court, Ivica Todoric sa suprugom Vesnom dolazi na zakazano rociste o izrucenju na sud u Londonu. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bračni zavjet ‘u dobru i zlu’ supruga najpoznatijeg hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića očigledno je doslovno shvatila. U skladu s time Vesna Todorić supruga Ivicu Todorića dopratila je i na sud u Londonu gdje se pojavila u elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja prilično slikovito prikazuje životni stil ove imućne obitelji.

Naime, svoju diskretnu kombinaciju upotpunila je skupim modnim dodacima od kojih se ponajviše ističe torbica Chanel Classic Medium Flap Bag vrijedna oko 40 tisuća kuna. Uz torbicu, Todorićeva bolja polovica nosi i Guccijeve cipele čija se cijena kreće između 4000 i 6000 kuna.

Inače, Vesna Todorić nedavno je javno progovorila o situaciji u kojoj se našla njezina obitelj tvrdeći kako nikada u životu nije mislila da im se nešto ovakvo moglo dogoditi. Naglasila je kako joj teško pada to što njezina supruga tretiraju kao najvećeg krivca, dok je on samo radio za zemlju koju jako voli.

”Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu”, navela je za 24sata. Samozatajna Todorićeva supruga kćerka je automehaničara Ivice Bašića, a u brak su stupili 1975. godine u crkvi sv. Marka. Roditelji su troje djece, a iako se nerijetko pokazivala na svim značajnim događajima vezanima uz Agrokor, svoju obitelj držala je podalje od medija. No, poznato je da baš poput kćeri Ive obožava skupu dizajnersku odjeću i torbice.


Komentari