PAULA SIKIRIĆ PREKOPIRALA GABRIELU SPANIĆ: Ista ‘otimačica’ iz popularne serije

Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i bivša radijska voditeljica, 25-godišnja Paula Sikirić objavila je na društvenim mrežama zanimljivu transformaciju u kojoj nalikuje na zvijezdu meksičkih sapunica Gabrielu Spanić.

Inače, Sikirić obožava mijenjati stil i frizure, a svakodnevno dijeli fotografije na svom Instagram profilu s pratiteljima koji uživaju u njenim izdanjima. Od buntovnice od glamurozne dame- Sikirić je gotovo uvijek nepredvidljiva, a njeni lookovi oduševljavaju pratitelje!

Na fotografiji influencerica vješto nosi gotovo identičnu frizuru kao meksička glumica te djeluje tužno kao da je ujelovila lik popularne glumice.

“Otimačica”, napisala je ispod fotografije te se osvrnula na hit seriju devedesetih.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Gabrielu Spanić hrvatska javnost najviše pamti po ulozi Fedore Montelongo, ‘Otimačice’ iz istoimene serije ‘La Usurpadora’. Serija je bila vrlo gledana kod domaće publike, a zanimljivo je kako glumica osim venezuelanskih ima i hrvatske korijene.

Inače, Sikirić se zaručila u kolovozu 2020. godine, a u srpnju ove godine rodila je kćerkicu Artu Liu. Na društvenim mrežama ne otkriva previše ljubav, ali ne krije da je voljena i zaljubljena u svog partnera. Par je u vezi bio svega tri mjeseca, međutim zaruke su brzo “pale”.  Sve se dogodilo na Kamenitim vratima u Zagrebu, gdje je zaručnik influencerice i fizioterapeutkinje izvadio prsten i ugodno je iznenadio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Komentari