OTVORENJE XVII. SEZONE U KLUBU SAX! UZ COOGANJE I ROCK AND ROLL!

Rock večeri i ove sezone dio su redovnog programa pa tako već ovaj vikend nastupaju rock and roll četverac Cry Babies i njihovi gosti, bend Solarov.

Kultni zagrebački klub, poznat kao zagrebačka oaza nemira i vrhunske live glazbe u samom centru Zagreba, otvara svoja vrata u petak, 25. rujna i započinje XVII. sezonu. Klub Sax! i u novoj sezoni nastavlja bez puno mijenjanja srži programa, uvijek s naglaskom na dobru i kvalitetnu muziku, s puno novih gostiju i izvođača, jazza, bluesa, rocka, popa te, iako već šesnaest godina dosljedni, pri tom trudeći se da nikad nije isto.

Nakon ljetne stanke, kultni zagrebački klub sa šesnaest godina dugom tradicijom live koncerata rock & jazz glazbe i za nadolazeću sezonu pripremio je nastupe sjajnih glazbenika te raznovrstan program koristeći pri tom svoj najjači adut, a to je glazba uživo.

e4b403_d0d7177dd36440878457738d53d7db38

Klub nastavlja sa stalnim glazbenim ciklusom ”Novi hrvatski jazz” čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz podršku HDS ZAMP-a i HUZIP-a nastavlja se i ciklus ”Kreativni glazbeni kolektiv” koji omogućava mnogim autorskim bendovima odličnu platformu za njihovo glazbeno stvaralaštvo.

I u nadolazećoj sezoni klub Sax! najavljuje vrhunske koncerte koji su glavna okosnica kluba, a nakon iznimno uspješne prošle sezone u kojoj su klub i po nekoliko dana punili Jinxi, Pipsi, Bare i Majke, Natali Dizdar, Rambo Amadeus, Jacques, Detour, Igor Geržina i mnoga druga poznata glazbena imena, ove godine klub najavljuje i neka nova lica, uz naglasak naravno na vrhunsku glazbu uživo.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Početak jesenskih druženja u Saxu upotpunit će i novi ciklus evenata šarmantnog naziva #cooganje @Sax! koji je prepoznala i starija publika te upravo s #cooganjem klub započinje novu sezonu i poziva sve na veliko otvorenje u vikendu koji je pred nama.[/box]


Komentari