PARNI VALJAK ODUŠEVIO, HUS PORUČUJE: ‘Napravili smo nešto što do sad nitko nije’ (VIDEO)

Facebook

Dva zagrebačka nastupa Parnog Valjka, rockera koji su u 40 godina djelovanja obilježili domaću glazbenu scenu, oduševila su brojnu publiku koja je proteklog vikenda uživala u Domu sportova.

Akustična svirka koja je u Maloj dvorani Doma sportova održana u petak 18. prosinca, zagrijala je fanove Parnog Valjka za električni spektakl, koji je uslijedio dan kasnije u Velikoj dvorani. Bend koji je ove godine obilježio sjajni jubilej od četiri desetljeća postojanja posjetiteljima je priredio vrhunski show uz set listu sastavljenu od samih hitova.

Tako su Zagrepčani zaplesali uz “Uhvati ritam”, “Lutku za bal” i “Ugasi me”, raznježili se uz “Ja u ljubav vjerujem”, “Kada me dotakne” i “Moja je pjesma lagana” te zapjevali na sav glas uz “Kao ti”, “Prokletu nedjelju”, “Ivanu”, “Zapjevaj”, “Dok si pored mene”, “Zastave” i druge pop rock himne. Na električnom koncertu se Parnom Valjku na pozornici pridružio Dominik Blaževac, dobitnik nagradnog natječaja održanog uoči samog nastupa na Facebook profilu benda.

Oba koncerta očekivano su završavala izvedbom “Sve još miriše na nju”, pjesme koja je odavno utkana u kolektivnu memoriju svih fanova Parnog Valjka. Među vrhuncima oba nastupa bila je i bezvremenska balada “Jesen u meni”, na koju rijetko tko ostane ravnodušan.

“Zadali smo si nešto što mislim da nikad nitko nije napravio – ne iz bahatosti, nego iz same činjenice da imamo tu sreću da puno pjesama živi i da imamo katalog koji imamo, kao i ta neka dva žanra koje ljudi vole. Imamo dovoljno pjesama da napravimo dva različita koncerta pa smo mislili zašto ne?“, rekao je Husein Hasanefendić Hus, gitarist Parnog Valjka i tako zaključio lijepu predbožićnu priču jednog od najvećih bendova s ovih prostora.

Malo atmosfere sa sinoćnjeg koncerta! ?

Posted by Anamarija Petrušić on Samstag, 19. Dezember 2015


Komentari