Par savjeta: Kako napraviti savršenu zabavu za doček Nove godine

Ilustracija

Ukoliko ste ove godine domaćin novogodišnje zabave, morate povesti računa o mnogo stvari.

Bez obzira želite li se odvažiti na nešto slobodnije ukrašavanje prostora ili ga ipak želite održati elegantnim, na listi u nastavku nalazi se mnoštvo ideja kako napraviti savršenu zabavu.

Za ulazak u 2020. godinu ekipa časopisa House Beautiful donosi nekoliko ključnih novogodišnjih ideja koje obećavaju nezaboravan provod.

Dekoracija stola

Tokom novogodišnje noći stol ukrasite raznovrsnim priborom i dekorirajte ga salvetama ljubičastih i crnih boja.

Šampanjac

Šampanjac je alkoholno piće koje je neizostavno na zabavama. Ukoliko budete domaćin novogodišnje zabave, kupite nekoliko vrsta šampanjca i sigurno ćete razveseliti svoje goste.

Sangrija

Ukoliko niste ljubitelj šampanjca, kao alternativu izaberite sangriju. To je voćno piće porijeklom s Pirineja, a u njen sastav ulazi raznoliko voće.

Zalogajčići

Umjesto da se mučite s pripremanjem i serviranjem hrane, ranije napravite ukusne mesne zalogajčiće kako biste se mogli posvetiti uživanju.

Društvene igre

Doček Nove godine ne mora nužno uključivati ​​šljokice, glamur i divlji noćni izlazak. Za razliku od toga, pozovite svoje prijatelje i/ili obitelj u topli dom na partiju karata ili neku društvenu igru.

Džinovski baloni

Bilo kakav tulum nemoguće je zamisliti bez balona različitih boja. Još ako su u pitanju baloni nešto većih dimenzija, to će sigurno dodatno doprinijeti estetici prostora u novogodišnjoj noći.


Komentari