‘PAMTIM JE OVAKVU, BILA JE NAJBOLJA’: Severinu slomila tragična vijest, posljednjim pozdravom rasplakala mnoge

Foto: Instagram

Nakon što su brojne kolege, prijatelji i suradnici putem društvenih mreža uputili posljednji pozdrav Marini Tucaković, autorici nekih od najvećih glazbenih hitova na području cijele regije, koja je jučer, u 68. godini života izgubila bitku s karcinonom dojke, dirljivu objavu voljenoj Marini sada je uputila i Severina. Pjevačica iza čijih mnogih hitova stoji upravo Marina Tucaković, nije skrivala emocije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

˝Nitko nije znao sakrit suze k’o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje nitko nije pisao kao ona; bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski lijepili za pjesme. Zato je bila najbolja. Barem 50% pjesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače. Imala sam sreću jer je pisala i za mene… “Srce, imam za tebe tekst…” I pošalje mi ‘Imaš pravo’… ‘Tridesete’… Ali pamtit ću je po veselju, nagovorila me na ‘Silikone’, umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je itko bio duhovit, bila je ona. Bile smo “naše”, znala je očarati ljude svojom nevjerojatnom lucidnošću i duhovitošću… U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala kako sam…

– “Kako je mali?”
– “Dobro je, Maki… Ako te ne stave u čitanke, puštat ću mu tvoje pjesme… Dobro smo, Maki… Kako si ti?”
– “A evo, šta znam, čas dobro, čas loše, ali guram…”

Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava… “U jednom danu se rodiš, umreš, zaljubiš, upoznaš osobu koja ti promeni život, u jednom danu se sve dogodi…” Pamtim je ovakvu˝, stoji ispod crno bijele snimke zajedničkog druženja domaće pjevačice i preminule srpske tekstopiskinje. Emotivna objava rasplakala je brojne pjevačičine obožavatelje koji su u komentarima ispod iste ostavljali emotikone slomljenih srca.


Komentari