PAMELA ANDERSON DOLAZI U HRVATSKU? Pozvao ju domaći filozof kojeg spominje u novoj knjizi

Screenshot: YouTube

Pamela Anderson, jedna od najpoznatijih plavuša u povijesti Hollywooda, navodno dolazi u Hrvatsku. Pozvao ju je filozof Srećko Horvat s kojim se bori protiv izručenja njezina prijatelja Juliana Assangea iz Velike Britanije u SAD.

Kanadska zvijezda koja se proslavila ulogom u Baywatchu ovih je dana itekako aktualna. Naime, nakon većeg medijskog zatišja objavila je dokumentarni film ‘Pamela, a Love Story’ u kojem govori o danima najveće slave, a tu je i knjiga ‘Love, Pamela’ puna sočnih detalja o njezinu turbulentnom životu.

Podrška Julianu Assangeu, osnivaču WikiLeaksa, dovela ju je do poznanstva sa Srećkom Horvatom te nedavno preminulom britanskom dizajnericom Vivienne Westwood. Nakon što ju je nedavno privukao projekt hrvatskog filozofa, on ju je pozvao u Lijepu našu, objavila je Gloria.

Slavna glumica u svojoj autobiografskoj knjizi ‘Love, Pamela’ opisuje kako je upoznala Horvata. ‘Bilo je to divlje vrijeme u Europi, prije pandemije i prije rata u Ukrajini, prije nego što je postalo popularno biti ‘zelen’, voziti električni automobil. Putovala sam europskim kontinentom’, napisala je Pamela u novoj knjizi te dodala da se tada zalagala za tzv. New Green Deal.

‘Ideja je bila ispred svog vremena. Susrela sam se s prijateljem i filozofom Srećkom Horvatom, zajedno smo vjerovali da pomažemo političarima i javnosti da postanu svjesni kako se suočiti s klimatskom krizom, zašto su izgradnja obnovljivih izvora energije i ulaganje u javnu infrastrukturu ključni’, ustvrdila je glumica u svojoj knjizi koju naveliko predstavlja po američkim talk-showovima, bez ustručavanja pričajući o najtežim fazama u životu.


Komentari