PALE SU ZARUKE! Monika Kravić u zagrljaju poznatog zagrebačkog odvjetnika

Izvor: Instagram

Nakon teškog razvoda s Marijem Mamićem, Monika Kravić opet ljubi. Da 39-godišnjakinji uistinu cvjetaju ruže u ljubavi svjedoče i zaruke s poznatim zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem.

Kako doznaje RTL Exkluziv par se zaručio nakon godinu dana veze, tijekom romantičnog putovanja u tropske krajeve. Olujića i Kravić često smo imali prilike vidjeti kako zajedno šeću na špici i posjećuju razne evente, a čini se da bi uskoro mogli reći i sudbonosno “da”.

Kravić s bivšim suprugom Marijem Mamićem ima i dvojicu sinova Jakova i Josipa, za koje ponosno govori kako su joj najvažniji  muškarci u njezinom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

 “Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, i eto. To je meni sasvim dovoljno”, kazala je jednom prilikom.

Monika se nakon razvoda 2019. godine našla u nezavidnoj situaciji jer je obitelji Mamić dugovala pozamašan iznos. Točnije, Zoranu Mamiću bila je dužna 200.000 eura, koje po nedavnoj nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Sesvetama morala vratiti, i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine. Uz to, Monika Kravić je morala Zoranu Mamiću platiti i 167.750 kuna troška parničnog postupka. Cijela priča, koja je za sada nepravomoćno sudski okončana, počela je u vrijeme kada su odnosi u obitelji Mamić bili idilični. Točnije 17. prosinca 2014. godine kada je, prema tvrdnjama Zorana Mamića, Monika Kravić od njega posudila 200.000 eura.

Komentari