PALA POMIRBA? Severina objavila fotografiju s vjenčanom kumom nakon dugo vremena pa potaknula šuškanja

Foto: Instagram

Pjevačica Severina (50) rođendan je proslavila prije deset dana, ali i dalje objavljuje dosad neviđene fotografije sa slavlja na svojem Instagram profilu. Tako na jednoj fotografiji pozira sa svojom vjenčanom kumom Andreom Čermak te je to prva njihova zajednička fotografija nakon dugo vremena.

Naime, ranijih godina pričalo se kako su prijateljice prekinule kontakt. Priče je potaknulo i to što je Severina u jednom trenutku obrisala neke njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Prošle godine Severina Andreji nije javno čestitala rođendan kao što to inače čini na rođendane bliskih ljudi. Srpski mediji pisali su da se Severina s kumom posvađala u istom razdoblju kada su nastali problemi s obitelji njezinog bivšeg supruga Igora Kojića. Ipak, čini se kako su Severina i Andrea ponovno prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Andrea je bila kuma na vjenčanju Severine i Igora Kojića, a Severina joj je uzvratila kumstvo kada se udavala za poduzetnika Hrvoja Čermaka, sina umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Andrea i Hrvoje roditelji su troje djece, sina Ivana te kćeri Sare i Ani. Obitelj već godinama živi u Münchenu, Andreinom rodnom gradu, a na taj potez odlučili su nakon rođenja trećeg djeteta.

Podsjećamo, Severina je 21. travnja proslavila svoj 50. rođendan u poznatom zagrebačkom klubu ‘Mint’. Tulum nisu propustile brojne poznate osobe iz Hrvatske i regije, među kojima su bili: Tarik i Lejla Filipović, Marko Tolja, Petar Grašo, Hana Huljić, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović, Matija Vuica, Boris Novković, Joško Čagalj Jole, Sandi Cenov i drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari