‘PA GDJE IH SAMO NAĐETE?’ Gledatelji razočarani novom epizodom popularnog kulinarskog showa: ‘Nakon 5 minuta prebacio sam program’

Foto: RTL

U emisiji “Večera za 5 na selu” i ovaj tjedan se natječe pet kandidata. Kuhala je Ružica iz mjesta Prugovac u općini Kloštar Podravski. Po zanimanju je komercijalistica, a gosti su joj bili domaćica Lidija, kuharica Željka, medicinska sestra Ivana i umirovljenica Jadranka.

Ružica je za njih pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela “Žutilo na tanjuru”, glavnog jela “Svi vole šareno” i deserta “Dječja radost”.

Za svoju večeru dobila je dvije desetke od Jadranke i Željke, Ivana joj je dala devetku, a Lidija osmicu. Željka je tijekom večere priznala da je predjelo radila prvi put, a da je desert radila njena kćer jer ona ne voli kuhati.

Nakon emisije uslijedili su komentari gledatelja na društvenim mrežama koje je šokirala rečenica da osoba koja se natječe u kulinarskoj emisiji ne voli kuhati. Smatraju da joj tu nije mjesto.

“Nakon 5 minuta prebacio program”, napisao je jedan komentator, a drugi dodao da je to isto učinio i on.

Nekima se ne sviđa njihova kuknjava. “Jedna ne voli mrkvu, druga ne jede zeca, treća ne voli ribu??!! Pa gdje ih samo nađete… ili, ubijaju konkurenciju…”, napisao je.

Foto: RTL

Komentari