‘Ovo vam ni dijete u vrtiću ne bi povjerovalo. Sram vas bilo’ Gledatelji bijesni na Novu TV zbog odlaska Ivane Paradžiković, oglasila se i ekipa Provjerenog

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Događaj koji je ovih dana užario društvene mreže je odlazak nagrađivane novinarke i urednice Ivane Paradžiković s Nove TV. Nakon 15 godina rada na toj televizijskoj kući, omiljeno TV lice više nećemo gledati u emisiji Provjereno svakog četvrtka. Paradžiković je potpisala raskid ugovora ove srijede, a ova promjena je gledateljima itekako teško pala.

S obzirom na to da su društvene mreže prepune komentara, o svemu se oglasila i redakcija Provjerenog.

„Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom. Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme promjene i novih profesionalnih izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista – ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina“, priopćili su, no gledatelji su i dalje nepovjerljivi.

„Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli…

Objavljuje PROVJERENOSrijeda, 5. svibnja 2021.

 

“Ne lažite. Dužni ste gledateljima istinu. Ivana ne titra kako vi iz Nove TV hoćete pa ste ju potjerali, a ona ima dostojanstvo pa vas ne želi blatiti. I niste samo Ivanu maknuli već i njezine suradnike. Shvatite da vam ovo ni dijete u vrtiću ne bi povjerovalo“, jedan je od istaknutih komentara ispod objave Provjerenog.

“Da bi toliko nagrađivana urednica i voditeljica ” krenula dalje” sama od sebe? Maknuli ste je i točka. Sram vas bilo”, još je jedna kritika na račun Nove TV.

“Da bar Ivana smije reći istinu. Ali ušutkali ste ju“, smatra gledateljica.

“Bez ljutnje ali zar je žena koja je tolike godine bila zaštitni znak Provjerenog zaslužila samo ovih par šturih rečenica? Moj suprug je veliki fan Provjerenog i tjedan nam se brojio od četvrtka do četvrtka ali vidim da već neko vrijeme nešto ne štima. Vi najbolje znate što se događa u redakciji ali vaša emisija je bila jedna od dvije, tri koje su bile gledljive. Zašto se sve što je dobro mora upropastiti?”, pita se gledateljica.
“Da je Ivana htjela sama otići znam da bi nas sigurno obavijestila o tome i pozdravila svoje gledatelje i zahvalila na našoj podršci. U to sam uvjerena 100 %. Ivana prije svega je pristojna, draga žena koja se zna ponašati. Emisija kao emisija je odlična i ima gledanost, ali Ivana je itekako zaslužna za to. Zato Ivana glavu gore, mi smo uz tebe“, poruka je podrške bivšoj voditeljici i urednici.


Komentari