‘OVO TIJELO NE ŽELI TREĆE DIJETE’ Ella se skinula u korzet pa odbrusila na upite o novoj trudnoći

Foto: Instagram

Iako je ponosna mama dviju djevojčica, troipolgodišnje Balie Dee i jednoipolgodišnje Lumi Wren, jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik, ipak nema u planu širiti obitelj. Naime, nedavno se sa suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom preselila u novi dom u Istri, a iako su neki možda pomislili kako će se s većim obiteljskim gnijezdom i njihova obitelj proširiti, posljednjom objavom na svom Instagram profilu Ella je jasno dala do znanja kako se to neće dogoditi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

˝Ponoćna zakuska za Charlesa˝, stoji u opisu zavodljive fotografije na kojoj 30-godišnja influencerica pozira u izazovnom crnom korzetu koji je dodatno naglasio njezinu vitku građu tijela. A upravo je ista razlog zbog koje Ella ne planira ponovno biti trudna. Nakon što su neki od pratitelja u komentarima pisali kako bi sa suprugom trebala raditi na trećem djetetu, Ella je odlučila staviti točku na ˝i˝ toj temi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

˝Ljudi nema trećeg. Pomirite se s tim. Pogledajte me! Ovo tijelo ne želi treće! Ok sam, imajte vi umjesto mene˝, poručila je influencerica kojoj su dvije razigrane kćerkice i više nego dovoljne. Podsjećamo, stariju kćerkicu Balie Dee, Ella i Charles su dobili u studenom 2017. godine dok je malena Lumi Wren na svijet stigla u veljači prošle godine – pet tjedana prije termina pa su tako njezini roditelji uspjeli nekoliko tjedana samo za sebe zadržati informaciju da je obitelj postala bogatija za još jednu članicu.


Komentari