OVO NISMO OČEKIVALI! Nives Celzijus otkrila o čemu oduvijek mašta i priznala: ‘Ja sam tip koji voli koketirati’

foto:Instagram/screenshoot

Od pjevačice zabavne glazbe, uspješne spisateljice s Kiklopom, pa sve do članice žirija zabavne emisije Tvoje lice zvuči poznato, Nives Celzijus itekako se dobro snalazi u svakom biznisu. No, u privatnom životu Nives je brižna majka koja ne izlazi iz trenirke.

Tako je za Index, Celzijus priznala kako je pravi introvert, a najradije vrijeme provodi kući u svom miru. Iako su slijedom pandemije koncerti i eventi otkazani,  Nives se vrlo dobro snašla. Pored dva televizijska projekta, na društvenim mrežama ima pregršt obveza. Zbog gotovo 400 tisuća pratitelja, smatra se jednom odo vodećih hrvatskih influencerica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

“Radoholičarski sam tip i uvijek sam maštala o zemlji, prirodi i da tamo nešto radim. Vidim se u budućnosti još izoliranija od društva i u spoju s prirodom. Voljela bih i kopati krumpire, odnosno baviti se poljoprivredom, za sebe i obiteljske potrebe”, kazala je za Index.

Smatra da u njoj postoji feministička crta, iako se nikad nije smatrala feministicom. Ono što ju smeta su dvostruka pravila, te na skrivanje bradavica u emisijama potroši dosta vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Smetaju me ta dvostruka pravila i živim za trenutak kada će i žene moći nesmetano uživati u treningu u sportskom topiću ili u badiću bez da ‘izazivaju pažnju”, kaže Nives.

Kada je riječ o muškarcima, prava je zavodnica, te uživa u flertu.

Ja sam tip koji voli koketirati, no bez nekog seksualnog predznaka ili namjere da bi frajeri uzdisali za mnom. Jednostavno sam umiljata, volim ljude, sviđaju mi se i volim im se svidjeti. Taj moj umiljati pristup jednak je i prema muškarcima i prema ženama, bakicama ili djeci. No s druge strane kada me muškarac privuče, jako sam sramežljiva, blentava i bježim od svake prilike da budem u njegovoj blizini.”

 

 

 

 

Komentari

loading...