OVO NISMO OČEKIVALI! Nikolina iz ‘Braka na prvu’ vratila se starome. Podržala i Ellu Dvornik

Nikolinu Tutić, upoznali smo RTL-ovm showovima “Gospopdin savršeni” i “Brak na prvu”. Iako u niti jednom realityju nije imala sreće u ljubavi, ova 31-godišnjakinja iz Svete Nedjelje, sudeći po Instagram fotografijama, sretno solira.

Gledatelji su joj zamjerila izbirljivost i prigovaranje Adamu Kromeru u “Braku na prvom”, a s obzirom da je Adam za vrijeme showa započeo vezu s Gogom, Nikolina se ipak pokazala kao romantična duša, koja vjeruje u ljubav na prvi pogled.

Na svom Instagram profilu broji više od 16 tisuća pratitelja, a jučer je sve iznenadili drastičnom promjenom boje kose. Naime, ova platinasta plavuša, odlučila se vratiti priodnim korijenima.

Screenshot

Tako je Nikolina ppnovno brineta, a promjenu je zabilježila na svom InstaStoryju.

 

Screenshot

S obzirom na to da radi kao konobarica, te voli izlaziti, Nikolina je podijelila i status Elle Dvornik koja se dotaknula novih i strožih mjera po pitanju ugostiteljstva.

 

Screenshot

“Čekajte, zbunjena sam malo:

Advent u Zagrebu kreće u Subotu, a najavljuju zatvaranje restorana i kafića? Znači možeš biti na Zrinjevcu s ljudima i piti i jesti ili samo stajati i kupovati suvenire, ali ne možeš biti na nečijoj terasi ?!?!”, zapitala se Ella što je Nikolina podržala primjerenim emotikonima.

Komentari