OVO MOŽE TEK NEKOLICINA LJUDI: Amerikanci se okušali u nemogućoj misiji preživljavanja u Hrvatskoj (VIDEO)

Screenshot

Izazov je to koji bi tek nekolicina ljudi uspjela preživjeti.

Američki natjecateljski par reality emisije, “Naked and Afraid”, inače u produkciji Discovery Channela, probao je napraviti nešto što uspijeva tek nekolicini ljudi, a to je preživljavanje u Hrvatskoj. Na svu sreću par nije završio u gradskoj džungli, nije se morao boriti s birokracijom, visokim cijenama u trgovinama, nenormalno visokim porezima, izborima, plaćama koje kasne i po nekoliko mjeseci, gubitkom ili još gore pronalaskom posla i sličnim problemima koje more stanovnike Lijepe naše. Oni su dobili izuzetno lagan zadatak, a to je preživljavanje u divljini Kopačkog rita.

Nota bene, par se u izazovu mora natjecati bez odjeće i za preživljavanje moraju korisiti samo ono što ih u tom trenutku okružuje, što i nije tako daleko od situacije u kojoj se nalazi prosječni stanovnik ove države. U hrvatskoj epizodi “Golih i uplašenih”, okušala se 35-godišnja studentica biologije Stacy i 33-godišnji Drew, stručnjak za preživljavanje u divljini, a u priloženom videu možemo vidjeti kako goli par pokušava zapaliti vatru na obalama močvare u Kopačkom ritu.

“Za Hrvatsku smo čuli da je jako lijepa, ali ovaj predio je dom rojevima komaraca, ljutim divljim svinjama i gladnim vukovima”, kazali su golači, vjerojatno nesvjesni da je u Hrvatskoj bolje preživljavati u prekrasnoj divljini koja krasi našu zemlju, nego u gradu.

Ipak ovu emisiju treba gledati kao još jednu promociju hrvatskih ljepota koju će još jednom moći vidjeti cijeli svijet.


Komentari