OVO JOJ NIJE TREBALO! Tik pred Doru, Nina Kraljić se mora nositi s ovim

Foto: Dario Njavro

Najpoznatije glazbeno natjecanje u Hrvatskoj, Dora opako se približava. Intenzivne probe 14 natjecatelja su u tijeku, a ono što mi zasigurno sad ne treba jest upala upala grla ili ozljeda.

Ipak, upravo se navedeno dogodilo pjevačici Nini Kraljić čija se plesačica ozlijedila na jednoj od proba.

Sve je spremno za veliko natjecanje Dora 2021. u Opatiji u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Naime, 14 natjecatelja već danima ima probe pred konačno emitiranje natjecanja, a zbog toga desile su se i nezode prije finalnih nastupa pred publikom. Naime, plesačica 28-godišnje pjevačice Nine Kraljić ozljedila se na jednoj od proba.

“Pokaži ranu junačku. E živote, prvi službeni pad sa stagea”, rekla je Nina snimajući plesačicu koja je pokazivala ozljedu koju je zadobila na nozi. Kraljić s pole dance umjetnicima Miom Kuleš i Ivom Štrkljevićem nastupa u subotu na pjesmu “Rijeka”.

Izvor: Instagram

“Nisam čak ni plesala. Pala sam sa stagea u mraku“, dodala je uzrujana plesačica Nini i pokazala pred kamerama krvavu ozljedu noge te su joj odmah stavljali led kako rana ne bi natekla.

Izvor: Instagram

Nina se šalila da je Mia pala s pozornice od sreće zbog toga što je pjesma “Rijeka” favorit na Dori po kladionicama. Naime, isječak Ninine pjesme “Rijeka” došao je na drugo mjesto u trendovima u Hrvatskoj i u samo pet dana pregledan je više od 170.000 puta.

“OK je, led je tu i zabavljamo se vrhunski. Imamo pjesmu koju svi vole i baš mi je drago da se osjeti već u minuti svaki uložen trud, da nešto što je arhaično opet bude suvremeno i moderno, a izvorno naše o posebno. Reakcije su divne s apsolutno svih strana, napunili ste nas pozitivnom na najjače”, napisala je Nina na društvenim mrežama. Povodom Mijinog pada oglasili su se i drugi plesači.

“Mia Kuleš je upala u rupu na pozornici. Trenutačno je najveća zvijezda Dore”, napisao je Ivo Štrkljević, plesač i instruktor pole dancea.


Komentari