OVO JE TEŠKO ČITATI! Ella Hana se obrušile na Vlatku Pokos! Neće joj se svidjeti što su sve ‘izbacile’ iz sebe!

Redatelj Dalibor Matanić prošli tjedan je izvrijeđao Doris Stanković i općenito influencere slične Doris, a podršku mu je pružila Vlatka Pokos čime se zamjerila mnogima od njih.

Hana Hadžiavdagić na Facebooku je objavila članak o Vlatki Pokos u kojemu se navodi da je podržala Matanića te nije štedjela riječi o nekadašnjoj supruzi Dikana Radeljaka govoreći kako je Vlatka Pokos sama sebi uskočila u usta kada je rekla kako si influenceri biraju bogate partnere budući da je i sama imala imućne partnere.

…”dok ih financiraju imućni partneri”….wow wow wow!!!! Reče ONA! Kada frustracija, nezadovoljstvo i utrka za novcem “po svaku cijenu” učine svoje. Karma je kučka, a ovo je tipičan primjer????

Objavljuje Hana Hadžiavdagić TabakovićSubota, 5. rujna 2020.

 

“Dok ih financiraju imućni partneri”….wow wow wow!!!! Reče ONA! Kada frustracija, nezadovoljstvo i utrka za novcem “po svaku cijenu” učine svoje. Karma je kučka, a ovo je tipičan primjer”, napisala je Hana, a njezinu objavu  komentirala je Ella Dvornik.

U komentarima su zajedno ustvrdile da Vlatka o influencerima koje financiraju bogati partneri priča iz iskustva, a potom su ismijavale i njezino zvanje stručnjakinje za marketing.

“Netko tko je bio ponižavan na najgori mogući način od strane muškarca, umjesto da nauči na tom iskustvu i bude bolja žena i podrži druge žene, ona zrcali taj gnjev i bijes usmjeren njoj na druge žene. Kažem žene jer su većina influencera upravo žene. Zaista ne bi to očekivala…al ipak je 2020. Sve je moguće”, zaključila je Ella, a Hana se brzo složila s njom.


Komentari