‘OVO JE NESTVARNO’ Mislav Bago po prvi put neće voditi izbore iz studija, a nećemo gledati ni ovo lice

Photo: Sinisa Kanizaj/PIXSELL

Popularni novinar Mislav Bago ove izbore neće komentirati iz studija Nove TV, već će po prvi put sve pratiti “s kauča”.

Bago je, naime, završio u samoizolaciji, no to ne znači da neće sudjelovati u izbornom programu. U “novo normalnim” okolnostima putem vide prijenosa uključivat će se uživo s komentarima i analizama.

“Nestvarno, čudno, izolirano, ali samo ovaj put”, bile su riječi kojima je za Dnevnik Nove TV komentirao ovu nesvakidašnju situaciju.

„No, preživjet ćemo“, veli Bago.

Brojni gledatelji su u komentarima na Facebooku izrazili razočaranje što rezultate lokalnih izbora neće moći pratiti u prezentaciji poznatog voditelja.

“Ajme, ne Pago naš”, jedan je od šaljivih komentara.

Gledatelji ove nedjelje neće moći pratiti niti analize profesora Žarka Puhovskog koji je dugo vremena kao politički analitičar gostovao na RTL-u.

Kako tvrdi Puhovski, suradnju je prekinuo jer ga je predsjednik Zoran Milanović napadao na RTL-u, a oni mu nisu dali da se obrani.

RTL, s druge strane, u priopćenju navodi kako su ga zvali za komentar koji je objavljen na portalu i u informativnim emisijama, a nakon što je predsjednik u intervjuu ponovno spomenuo Puhovskog zvali su ga opet, no on je odbio dati izjavu. Stoga su to shvatili kao njegovu odluku da više ne polemizira s predjednikom Milanovićem.


Komentari