’Ovo je drugo stanje s razlogom’! Bivša radijska voditeljica otvoreno o ne tako sjajnim aspektima trudnoće, ’Osjećala sam da gubim svijest’

Izvor: Instagram

Bivša radijska voditeljica i influencerica Paula Sikirić (25) početkom godine javnosti je obznanila da očekuje prinovu, a tada je svoje pratitelje obavijestila i kako neće izbjegavati o teškim aspektima trudnoće. Upravo to učinila je sada.

Na svom Instagramu naime rekla je kako se već dva dana bori s disanjem, a priznala i kako je zbog iste stvari prije dva tjedna bila hospitalizirana. “Gušilo me do te mjere da sam u sjedećem i poluležećem položaju osjećala da gubim svijest'”, govori.

Dodaje i kako sve navedeno ne objavljuje kako bi se žalila ili zadobila pažnju “već samo želim skrenuti pozornost da je svaka trudnoća za sebe i da sve što proživljavate, drage trudnice, za duboki je naklon i šaljem ogroman zagrljaj podrške”. “U kakvom god stanju bile, zapamtite, ovo je drugo stanje s razlogom”, zaključuje.

Pusti priče…

Ističe i kako je sve pretrage obavila te da je trudnoća jedini zaključak. “I još samo nešto. Pusti priče ‘trudnoća nije bolest’, ‘ne kukaj i budi zahvalna’. Da, nije bolest, ali je drugo stanje i svakog pogodi drugačije. Uvijek sam govorila: ‘Ima me, krkan sam, mogu sve’, a onda te u sekundi sruši u krevet. I opet znaš zašto je to tako, jer Bože hvala ti, u nama raste i razvija se novi život. Samo nježno prema sebi”, navodi.


Komentari