‘OVO JE BAŠ TUŽNA VIJEST’ Marijana Batinić potresena smrću kandidata showa ‘Život na vagi’

Foto: RTL/Instagram

Vijest da je natjecatelj showa ‘Život na vagi’, Neven Vuljanković, jutros iznenada preminuo u bolnici u 40. godini života potresla je njegove prijatelje, ali i ekipu emisije u kojoj smo ga gledali.

˝Ovo je baš tužna vijest. Iskrena sućut Nevenovoj obitelji. Bio je omiljeni kandidat prve sezone, a svojom upornošću i radom dokazao je da riječ ‘nemoguće’ ne postoji˝, kazala je vidno potresena Marijana Batinić za RTL.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Prerani odlazak kolege iz showa zatekao je i Ivana Krolu, pobjednika prve sezone ‘Života na vagi’. ˝Neven je bio ljudina. Ne samo svojom pojavom, već uvjerenjima koja je imao u životu. Bio je iskren, odan prijatelj i član tima. Uvijek bi rado poslušao svakoga, ali isto tako imao čvrst stav i radio po svome. Rado ću ga se sjećati, i ovim putem dajem saučešće supruzi Ivani i obitelji˝, izjavio je Krolo.

Foto: RTL

Podsjećamo, Neven je u ‘Život na vagi’ stigao zbog velike želje da sa suprugom ima djecu, a na putu mu je stajala težina. Bio je najteži kandidat prve sezone, a u to vrijeme imao je 240 kilograma.

Komentari