‘Ovo izgleda kao parodija’: Fanovi razočarani novim glumcem ‘Sam u kući’, javio se i ‘originalni Kevin’

Foto: Twitter

Uskoro izlazi šesti nastavak jednog od najpopularnijih božićnih filmova u povijesti, “Sam u kući” te je već objavljen trailer koji je u rekordnom roko prikupio skoro 2 milijuna pregleda u samo dva dana. Film će se službeno početi prikazivati 12. studenog u Cinestaru.

Naime, film je remake originalne verzije “Home Sweet Home Alone”, a mnogi su se odmah zapitali hoće li ovaj nastavak uspjeti zasjeniti original iz 1990. godine.

Radnja originala se vrti oko obitelji koja se sprema na putovanje u Francusku za Božić. Cijela obitelj ide na putovanje ali na dan putovanja obitelj se užurbano sprema za put i zaborave na jednog člana obitelji, malenog Kevina. U cijelom filmu pljačkaši Harry i Marv progone dječaka dok on pokušava spasiti kuću i život od zlikovaca.

U novijoj verziji dječak Max proživljava istu sudbinu kada ostane sam u kući bez obitelji dok se njegova majka pokušava vratiti kući.

Film se našao na meti dežurnih kritičara, a novi glumac nije se svidio obožavateljima.

“Užas”, “glumac je bezveze”, “zašto su uzeli ovog dječaka”, “katastrofa”, “ni blizu kao strari Kevin”, “izgleda kao parodija”, samo su neki od komentara na filmski trailer.

Mnogi obožavatelji su odmah prepravili društvene mreže nagađanjima hoće li se glumac Macaulay Culkin, koji je glumio 1990. malenog Kevina, pojaviti u novom nastavku filma.

Međutim, glumac je na svom službenom Twitteru demantirao ta nagađanja.

“Bok svima. Obzirom da dobivam puno upita na ovu temu, ne, neću se pojaviti u novom nastavku filma “Sam u kući”. Svima koji su uključeni želim sreću”, napisao je.


Komentari