Ovi Youtuberi dominiraju internetom

Foto; YouTube

Prošlo je 13 godina od kako je pokrenut servis za prenošenje video zapisa YouTube. Možemo slobodno reći da je YouTube nova televizija. Zahvaljujući svojem kreativnom sadržaju mnogi su počeli zgrtati milijune dolara. Mi vam donosimo tri najpračenija youtubera 2018. godine:

ElRubiusOMG s 27.3 milijuna pretplatnika

Rubén Doblas Gundersen je 27 godišnji youtuber iz Španjolske. On snima video sadržaj s video igrama u kojima ih igra ili komentira na vrlo zabavan način. Objavio je i interaktivnu knjigu “Troll” 2014. godine.

Foto: Business Insider

Germán Garmendia (HolaSoyGerman.) s 33.1 milijuna pretplatnika

Čileanski youtuber je najveća zvijezda latinske Amerike. Komičar i glazbenik ima čak dva kanala koji se nalaze među top 20 najvećih YouTube kanala. U 2016. godini izdao je knjigu “#Chupaelperro.”.

Foto: Business Insider

PewDiePie s 60.4 milijuna pretplatnika

Felix Arvid Ulf Kjellberg je najpoznatiji švedski youtuber. Najpoznatiji je po svojim video uradcima gdje igra video igre, a njegove reakcije se mogu vidjeti u desnom gornjem kutu.
Prošle je godine došao u centar skandala zbog antisemitskih poruka u svojem video sadržaju. Zbog toga su s njim raskinuli ugovore Disney i YouTube, ali mu nije izbrisan kanal.

Foto: Business Insider

Komentari

Komentari

loading...