OVAKVA FOTKA SE NE VIĐA: Tia Mamić na Instagramu podijelila nešto što je iznenadilo mnoge

Foto: Tia Mamić Instagram

Tia Mamić, supruga Marija Mamića, pohvalila se druženjem s poočimom Ljubom Jurčićem. Ekonomistica rijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju nastalu za vrijeme druženja u kafiću.

Ljubo se počeo brinuti za Tiju kad je njezina majka saznala da je bolesna.

Tako je ispalo da se nikad nisam ženio, ali dosta djece je odraslo uz mene. Bio je to neki splet okolnosti, kao da ih je bog poslao meni na put. Radio sam s njenom mamom, bili smo dobri. Kad je saznala da umire prvo je mene nazvala da se pobrinem za Tiju. Prvi put kad me vidjela, bila je s bakom, ja sam joj mamu dovezao kući. Tad je tek prohodala, ali nije išla mami nego k meni. Tako je bilo od početka. Ja dođem kod njih, baka i teta su joj kod kuće, ona dođe iz vrtića i ne ide ni baki ni teti nego meni priča što je bilo u vrtiću”, ispričao je jednom prilikom Jurčić za Index.

Tia je nosila i njegovo prezime sve do 2017. godine, kada se udala za sina Zdravka Mamića. Jurčić je priznao da je, za razliku od njega, Tia rođena za scenu.

“Ja nikad nisam mislio da ću biti na javnoj sceni, ona baš ima taj profil. U šali da kažem, jedno drugom idemo na živce, ali ona bi za mene dala život i ja za nju, ta ljubav između nas postoji, ali to ne znači da smo isti. Ja sam radišan, volim čitati, a ona ne može sjediti i učiti, ali je bistra. Kad je bila mala, sjeli bi učiti zajedno fiziku. Posvađali bi se na mrtvo ime i prezime, ali onda bi na kraju dobila peticu. Ja sam znao da ona nije za fakultet i to je u redu.

Kad je rekla da hoće u privatnu školu, platio sam joj privatnu školu. Jezici, komunikacija s ljudima i moda joj idu. I super. Ja uvijek kažem, moja baka je dobro živjela, a nije išla u školu”, ispričao je Jurčić, koji je prisutan i u životu Tijinog sina Dominica, kojeg je dobila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom.


Komentari