Ovako zbori naša predsjednička kandidatkinja: NAJBOLJI BISERI AVE KARABATIĆ!

FOTO; Instagram

Starleta, spisateljica, profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, glumica, a od nedavno i predsjednička kandidatkinja – sve je to Ava Karabatić, karizmatična Zadranka koja je prije nekoliko dana na svojem Instagram profilu objavila kako ove godine kreće u predsjedničku utrku.

Ava je u objavljenom postu napisala kako je politika njezina druga ljubav te da je upravo podrška njezinih fanova prevagnula u tome da, kako je već istaknula na Instagramu u opisu svojeg profila, postane nezavisna kandidatkinja na nadolazećim predsjedničkim izborima.

FOTO: Screenshot

“Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”, stoji u postu koji je prije dva dana objavljen na ovoj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 


Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim.

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

A ovako je govorila naša predsjednička kandidatkinja…

Osebujna Ava dobro je poznata u cijeloj regiji, a javnost su često zabavljale njezine izjave, koje smo često mogli klasificirati pod oznakom ‘Vjerovali ili ne’. Jer upravo su tako zvučali biseri koje je nezavisna kandidatkinja na predsjedničkim izborima sipala u javni prostor, a koji su do suza nasmijali sve koji su ih pročitali.

Neke od njih pronašli smo u bespućima interneta, pa ih, sukladno staroj rimskoj poslovici “Repetitio est mater studiorum”, danas objavljujemo!

  • “Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!”
  • “Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!”
  • “Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom.”
  • “Uvijek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona.”
  • “Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti.”
  • “Voljela bih da mogu da imam više samopouzdanja u druge ljude.”
  • “Pozdravljam svoje roditelje, a posebno mamu i tatu.”
  • “Srušila bih crkvu sv. Donata i izgradila još stariju.”
  • “Ja se prema svom psu ponašam kao da je živo biće.”
  • “Moj dečko i ja često meditiramo. On meditira po pola sata a ja 30 minuta.”

Takvih je izjava bilo zasigurno još, no nama su, u svakom slučaju, ovo favoriti.

Komentari

loading...