Ovaj poznati pjevač zabavljat će publiku s Ninom Badrić, Massimom, Vesnom Pisarović i drugim izvođačima

Pixabay

Obožavatelji su napokon dočekali koncertne nastupe popularnog Marka Kutlića čiji se hitovi poput “Sam protiv svih”, “Usne tvoje”, “Srce se spasilo” i mnogi drugi često emitiraju na radijskih postajama. Dobra vijest je da Kutlić stiže na Advent u Zadar gdje će održati koncert u petak 14. prosinca na Trgu Petra Zoranića. Tada će svi Zadrani imati priliku uživati u njegovom iznimnom vokalnom izvođenju poznatih pjesama.

Zatim, cijela ekipa seli s u unutrašnjost gdje ih očekuje koncert u Glazbenom paviljonu u sklopu Adventa u Karlovcu 19. prosinca kao i nastup na posebnom božićnom koncertu u Lisinskom 21. prosinca gdje će Marko pjevati u društvu Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Massima, Vesne Pisarović, Jure Brkljača i Davida Temelkova.

Upravo je skladba ‘Sam protiv svih‘, zahvaljujući glasovima fanova i zaljubljenika u domaću glazbu, ušla po drugi puta u izbor za hit godine, nagrade Cesarica, ali sada za hit prosinca.
Riječ je o nagradi publike za hit godine, a vi svoj glas možete dati online na cesarica.org, putem Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila.


Komentari