Ova mačka u godini zaradi više nego što ćete vi u devet života, a vlasnik joj je jedan od nautjecajnijih modnih magnata

Instagram

Choupette je zasigurno jedna od najbogatijih mački na svijetu, ona je nasljednica djela bogatstva koje je iza sebe ostavio dizajner Karl Lagerfeld koji je prošle godine iznenadno preminuo, piše Novi list. 

No ova plavooka maca nije zavela samo Karla, već i mnoge druge pa sasvim zasluženo uživa u raskošnom životu. Mazna Choupette već godinama zarađuje ogromne svote novaca, prema nekim pretpostavkama više od četiri milijarde dolara godišnje.

Tim se iznosima ne mogu na žalost pohvaliti niti neki najpopularniji modeli, ali ova čupavica to odradi bez muke.

Prvi je put pozirala u rukama supermodela Laetitije Caste pokraj Eiffelova tornja u Parizu, a zatim su se zaredale brojne ponude. Po nju su dolazile limuzine kako bi je odvele na snimanje, a osim privatnog vozača, ova razmažena diva ima i osobnog kuhara koji joj spravlja delicije od probranih namirnica kao što su rakovi, dimljeni losos i kavijar, a ima i služavke koje su joj na raspolaganju cijeli dan.

One su zaslužne za njenu frizuru, jer Choupette se češlja četiri puta dnevno. Također rade joj stalno društvo, jer ljepotica nikad ne smije ostati bez društva. Služavke su zadužene i za objavljivanje njezinih fotografija na društvenim mrežama.


Dizajner je jako volio Choupette, a je jednom izjavio kako bi ju i oženio:

“Još uvijek ne postoji mogućnost braka ljudi i životinja… Nikada nisam mislio da ću se toliko zaljubiti u jednu mačku. I sam jako sličim na nju, mi smo poput starog para.”

Čupava diva ove je godine posvetila kolekciju odjeće i modnih dodataka #RIPDaddy svom preminulom Karlu, a prihod od prodaje namijenila je skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Lagerfeldova mezimica nedavno proslavila osmi rođendan, a tom prigodom priređeno je i slavlje u njezinom apartmanu.

Komentari

loading...