OTVORIO DUŠU! Petar Grašo o odnosu s obitelji: ‘Da nas netko sluša sa strane, mislio bi da se konstantno svađamo’

Petar Grašo (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Petar Grašo nastavlja nizati uspjeh za uspjehom. Povodom 20. rođendana medijskog brenda Story, Grašo je dobio nagradu za najboljeg pjevača. Splitski je pjevač u intervjuu za Story naglasio da mu je 2022. godina bila među najuspješnijim u karijeri te da mu ta nagrada jako puno znači.

“Ova godina je bila vrlo uspješna za mene. Prošli smo puno koncerata, lijepih događaja i nagrada Story Hall of Famea je potvrda da sve to što smo radili ima smisla. Izuzetno respektiram Story partyje na kojima sam uvijek bio i nažalost sam nekoliko puta, kao i ovaj, bio spriječen. Ali kada su mi javili da sam dobio nagradu bio sam jako sretan”, rekao je Grašo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Naglasio je da se mu se obitelj najviše raduje osvojenim nagradama.

“Ja ne pričam puno o nagradama, ali obitelji javim. Obitelj se jako raduje, znate kakva je obitelj, pogotovo roditelji. Za njih sam još uvijek dijete od 12 godina i kad kažem da sam dobio neku nagradu, oni se raduju kao da sam dobio peticu iz matematike”, ispričao je pjevač hitova ‘Volim i postojim ‘ i ‘Ko’ nam brani’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Petar je otkrio da su on i njegova obitelj ‘bučni po karakteru’.

“Vrlo sam povezan s obitelji, radujemo se svakom uspjehu. Mi smo bučni tipovi i da naš razgovor netko sluša sa strane, mislio bi da se konstantno svađamo, a zapravo se radujemo. Držimo se zajedno i proživljavamo uspjehe i one teške trenutke’, poručio je.

Podsjetimo, Grašo se 19. veljače ove godine vjenčao s Hanom Huljić (31), kćerkom hitmejkera Tončija Huljića, u crkvi Svetog Dominika u Splitu, a ceremonija je održana u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Komentari