OTVORILA SE PRED SVIMA: Borna Rajić otkrila veliku tajnu i priznala kako ponovno voli (FOTO)

Facebook

Naravno, usput je otkrila i zanimljive pikanterije o svom seksualnom životu.

Ekscentrična Borna Rajić nema problema s razgovaranjem o svojoj intimi pred očima javnosti. Osim što svoj Instagram i Facebook profil zatrpava golišavim fotografijama, Borna je spremno stala pred kameru RTL-a i progovorila o svojem ljubavnom životu u četrdesetima. Naravno, usput je otkrila i zanimljive pikanterije o svom seksualnom životu.

“Ja sam tri i pol godine apstinirala ne samo od seksualnog odnosa nego od bilo kakvog eksperimentiranja, jer sam bila svjesna da moram promijeniti neke svoje duboke podsvjesne programe i osvijestiti ljubav prema samoj sebi”, otkrila je Borna i na to dodala kako je ona u ljubavi vrlo izbirljiva.

Facebook
Facebook

“Ja bih bila najveća kurva kada bi me to zabavljalo, ali sam u tim nekim svojim odabirima vrlo teška. Recimo, meni dodir muške ruke nema emocije i naboja, ja to ne podnosim”, ispričala je Rajić, a onda priznala kako se nedavno ponovno zaljubila.  Svoju je simpatiju upoznala tijekom noćnog izlaska, a kaže kako je u provod izašla zbog “unutarnjeg poriva”.

Te je večeri trebao doći njen sin iz Ženeve, no let je bio odgođen zbog snijega pa se Borna odlučila provesti. “Ja sam iznutra baš osjetila taj poriv i tu večer mi se dogodio jedan važan susret. I sada imam simpatiju”, otkrila je Borna.

Komentari