Zavirili smo na Elle Boutique u Dežmanovoj: Evo kako izgleda

Najbolji domaći dizajneri okupili su se u srcu metropole, točnije u Dežmanovoj ulici i predstavljaju svoju bogatu ponudu pod okriljem domaćeg modnog časopisa Elle.

Dežmanov prolaz – centar modernog produkt dizajna i vintage odjeće postao je na jedan dan još veće chic okruženje, te uz uz žamor ljubitelja mode, savršena kulisa za šoping pomno odabranih dizajnerskih komada, ali i druženje sa svjetski priznatim domaćim dizajnerima. Najpopularniji domaći dizajneri prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

Među njima su doajeni hrvatske modne scene – Branka Donassy i Ksenija Vrbanić, ali i Boudoir, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, DeLight by Ivan Friščić, Brand Sopar Collection, My Mon Mon sweet&petite, Price On Request, te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Marije Kulušić te upečatljivim kolekcijama Loré i The All, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su Klisab i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih
dizajnera, ELLE Boutique donosi i modne acessoirese brendova Sheriff & Cherry, i Sovilj.


Komentari