OTROVALE SE PLINOM: Nikolina Pišek i kći završile u bolnici zbog curenja plina iz bojlera

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nikolina Pišek i njezina kćerkica Una imale su zastrašujuću dramu tijekom vikenda. Pišek i njezin suprug Vidoje Ristović žive u blizini elitnog Cmroka, a na njihovoj kući je u tijeku obnova fasade zbog koje su radnici iščupali cijev odvodnje bojlera.

No da je nešto pošlo po zlu tijekom noći osjetile su Nikolina i njezina kćerkica koje su se počele osjećati loše. Naime, iz bojlera je iscurio plin, zbog čega su obje zadržane u bolnici. Na sreću, ovaj traumatičan događaj prošao je bez posljedica, a Pišek i malena Una sada se dobro osjećaju.

Pišek je za Blic otkrila kako ne zna tko je kriv, te ne želi nikoga unaprijed optuživati dok nadležna tijela ne utvrde što se dogodilo. Ističe i da ih je spasila sretna slučajnost, te da Vidoje za to vrijeme nije bio u Zagrebu, ali da je poduzeo sve što je u njegovoj moći da ih spasi.

“Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspio dobiti našeg bliskog prijatelja  u te kasne sate. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli razvaliti vrata i da dođu do nas. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin jer se tako mogu spasiti ljudski životi”, ispričala je Nikolina.


Komentari