‘Otkud vam pravo prozivati me?!’ Grubnića napali da ne pomaže stradalima

Izvor: Instagram

Mnoga poznata lica s naše estrade na svojim društvenim mrežama dijele važne obavijesti na koji način možemo pomoći potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije. Dio njih i nesebično osobno volontira.

Ipak, iako aktivno putem Instagrama dijeli kontakte za pomoć stradalima koji su iznimno korisni, stilist Marko Grubnić našao se na meti kritika.

Naime, pratiteljica ga je prozvala da on osobno ne pomaže, te da bi se trebao malo aktivirati i pozvati prijatelje. Marko nije ostao imun na navedeno, te je pratiteljici poručio ga ga ne napada bez opravdanog razloga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

“Draga, da Vam više nikada, ali baš nikada nije palo na pamet dovoditi moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet. Ne prelazite tu granicu, lijepo Vas molim. Pomažemo koliko god možemo i znamo i zato nikada više ne prozivajte druge ljude nego pomozite i Vi koliko i kako možete. Ovo što ste napisali je vrlo ružno i ne znam otkud Vam pravo jer Vi uopće ne znate koliko tko od nas pomaže, osjeća, strepi, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli. Još jednom – nikada više nemojte nikom ovako nešto napisati”, odgovorio joj je stilist i naišao na veliku podršku pratitelja.

Komentari