OTKRIVENI DETALJI NOVOG BIG BROTHERA: Nagrada smanjena, u kuću gotovo sigurno ulaze ove tri cure (FOTO)

Screenshot

Gotovo je sigurno kako u kuću ulaze sudionice prošlog, regionalnog Big Brothera, sestre Šegetin i bivša natjecateljica posljednjeg hrvatskog BB-a.

Nova sezona Big Brothera kreće s emitiranjem ove nedjelje. Novi Big Brother donosi i brojne novosti, a jedna od najvećih je nova voditeljica Marijana Batinić. Još nas samo četiri dana dijele od useljenja stanara u novu Big Brother kuću u zagrebačkoj Dubravi, a glavne novosti su to što u kući neće provesti stotinu dana kao do sada, već pedeset, a sukladno tome smanjena i glavna nagrada i to sa milijun kuna na tek 300 tisuća.

Kuća u kojoj će ovosezonski stanari boraviti ima tisuću kvadrata, a natjecatelje će pratiti čak pedeset kamera i mikrofona. Pobjednik će kao i do sada moći biti samo jedan natjecatelj, a gledatelji će svakoga dana od 20 sati moći pratiti dnevne emisije, dok će petkom ići emisija uživo u kojoj će po jedan natecatelj biti izbačen.

Jedno od većih obilježja ovog Big Brothera jest to što ćemo u kući gledati i neka već dobro poznata lica. Gotovo je sigurno kako u kuću ulaze sudionice prošlog, regionalnog Big Brothera, sestre Šegetin i bivša natjecateljica posljednjeg hrvatskog BB-a i Playboyeva zečica, Rina Dehni. Potonja je publici poznata po seksu unutar kuće s manekenom Ivanom Mitrovićem.

Iako još nije potvrđeno tko sve ulazi, nagađa se kako će u kuću ući glumac Filip Juričić, roker Davorin Bogović, Borna Rajić i njen sin, te legendarni kralj hrvatske estrade Mišo Kovač.

>>> PROCURILE NOVE INFORMACIJE: U novom Big Brotheru gledat ćemo Playboyevu zečicu i legendarnog pjevača

Komentari