OTKRIVAMO TKO SU NOVI BIG BROTHER STANARI: Tamara prva koju su izbacili, dvoje već nominirano (FOTO)

RTL.HR

Upoznajte sve stanare novog Big Brothera i provjerite tko je do sada već izbačen, a tko nominiran.

Big Brother se nakon devet godina u nedjelju navečer vratio kući. U novoj sezoni koja će trajati 50 dana kandidati će se boriti za nagradu od 300 tisuća kuna, a u prvoj emisiji uživo doznali smo tko su stanari najpoznatije reality kući, tko je prvi stanar koji je izbačen te tko su dvoje nominiranih.

Neno Pavinčić

Prvi stanar je već od subote u kući, a riječ je o voditelju Neni Pavinčiću. Neno Pavinčić dolazi iz Rijeke. Neno je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. Neno je bio i voditelj RTL-ovog kviza Veto te prve sezone Big Brothera zajedno uz Dariu Knez.

RTL.HR
RTL.HR

U Kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica Antonela koju bi ujedno da može i poveo sa sobom u najpoznatiju kuću na svijetu. Big Brother je otkrio da će Neno imati posebnu ulogu u kući, za razliku od ostalih stanara. Zadatak mu je da bude prvi izbačen iz kuće, a za to će se morati pobrinuti svojim ponašanjem. Kako sada stvari stoje na dobrom je putu jer je jedan od dvoje nominiranih.

Romano Obilinović

Idući koji je ušao u kuću je Romano Obilinović. Romano je bivši nogometaš koji dolazi iz Splita. Igrao je za Hajduk, Imotski, Zadar, Split i u Sloveniji, a sada je u mirovini. “Ulazak u kuću mi je zadovoljstvo, zabavljat ću se i tulumariti”, najavljuje Romano.

RTL.HR
RTL.HR

Violeta Terček

Uz njega je ušla i Violeta Terček, bivša natjecateljica showa “Tri, dva, jedan – peci”. Violeta je rođena u Banja Luci, a kao mala željela je biti slastičarka, a u Big Brotheru je odlučila sudjelovati zbog izazova. Budući da ne poznaje još ostale stanare ne zna s čime bi se mogla isticati naspram ostalih, a u Kući će joj jedino nedostajati njezini psi.

RTL.HR
RTL.HR

Kada bi mogla sa sobom povesti jednu osobu bila bi to njezin suprug. Najhrabrija, a ujedno i najgluplja stvar koju je u životu učinila, priznaje, bila je ta što je odlučila otići u vojsku, a u Kući je iz takta, kaže, može jedino izbaciti ona sama.

Dražen Kocijan

Dražen Kocijan Kocka je radijski voditelj kojeg mnogi prepoznaju po glasu. Opisuje se kao jednostavna osoba koja ne stvara probleme, ali ne voli neurednost i neodgovornost. Rođen je u Bjelovaru, a kao dijete želio je biti kuhar. Kocka se najviše plaši zmija i bolesti, a u Big Brotheru se odlučio sudjelovati iz znatiželje.

RTL.HR
RTL.HR

Ako pobijedi Kocka će novce pametno potrošiti iako je stanar najpoznatije kuće na svijetu postao prije svega radi izazova. Kaže da će se u Kući isticati time što će biti prirodan, odnosno, onakav kakav jest. Najviše će mu nedostajati mobitel i radio na kojem radi te njegovi sinovi. Kocka za sebe kaže da je jednostavan, tolerantan i iskren, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti neurednost drugih.

Tamara Posavčić

Tamara Posavčić se bavi bodybuildingom u kategoriji bikini fitness. Pazi na prehranu, svoje tijelo i u teretani je kao doma. Bila je i miss fotogeničnosti na izboru za Miss sporta. Ističe da su žene često ljubomorne na nju. Tamara je rođena u Zagrebu, a kao malena željela je biti glumica. Ipak, Tamara je postala bodybuilderica koja se, kako kaže, ne plaši ničega. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će sebe putovanjem.

RTL.HR
RTL.HR

Njezin plan za doći do pobjede u najpopularnijem reality showu na svijetu jest biti svoja, s čime se, kaže, i isticati u odnosu na druge stanare. Tamara ima troje braće i sestara, a osoba koja će joj u Kući najviše nedostajati je netko tko je njoj jako drag ali ne želi otkriti njegovo ime. Najhrabrija stvar koju je u životu učinila, otkriva, bila je fotografiranje sa zmijom, a najgluplja, isto to jer ju je ta zmija ugrizla! U Kući će je iz takta najbrže izbaciti sebičnost, zloba i ljudska glupost. Tamara je prva stanarka koja izbačena iz kuće i to nakon svega jednog dana provedenog u kući.

Katja Usenik

Katja Usenik voli tetovaže i navodi da je “vrlo fleksibilna”. U javnosti je poznata i po aferi s kuharom Dinom Galvagnom. Obožava selfieje i društvene mreže na kojima može pokazati svoje kvalitete. Katja dolazi iz Rijeke, a bavi se trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Katja se ne plaši ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu.

rtl.hr
rtl.hr

Ako pobijedi, Katja će novce potrošiti na putovanja i drage ljude, a ima i plan kako doći do pobjede, no ne želi ga otkriti. Budući da za sebe kaže da je uvijek optimistična i da zrači ‘pozitivom, s tom osobinom će se, otkriva i isticati u odnosu na druge stanare. Najhrabrija stvar koju je Katja u životu napravila bila je ta da odselila u Pariz s 18 godina. U Kući će je najlakše izbaciti iz takta nepridržavanje pravila od strane drugih stanara.

Ivica Trušček

Ivica Trušček je hrvatski borac vrlo aktivan u ringu, no smatra da je preblag. “Big Brother je veći izazov nego borbe”, tvrdi Ivica. Rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora.

RTL.HR
RTL.HR

U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca. Ritual kojeg se u Kući neće moći odreći je, kaže, trening. Ivica sebe smatra upornim, povučenim i pravednim, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti galama ili pušenje u spavaonici.

Ines Huskić

Ines Huskić poznata je iz showa Hrvatska traži zvijezdu, a u kući je jer joj je to nova avantura. Rođena je u Zagrebu, a kao dijete željela je postati pjevačica što joj se i ostvarilo. Ines se plaši bolesti i pauka, a u Big Brother avanturu upustila se zbog novca i avanture. Ako pobijedi novce će potrošiti na godišnju zalihu nutelle te napokon otići na operaciju stopala, koju kako kaže, ne pokriva HZZO.

RTL.HR
RTL.HR

U Kući će se isticati timskim radom, a najviše će joj nedostajati Internet, jer je, priznaje ovisnik te njezina prehrana budući da je izbirljiva.Najhrabrija stvar koju je Ines učinila u životu jest, veli, to što je postala pjevačica, a najgluplja ta što je studirala u Hrvatskoj. U Kući će je iz takta najlakše izbaciti nepažljivost stanara na zajedničke prostore i olako shvaćanje zadataka.

Kristina Vukas

Kristina Vukas dolazi iz Splita, a bavi se pjevanjem. Atraktivna pjevačica plaši se, kako kaže, ‘teletubiesa’, a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Ako osvoji glavnu novčanu nagradu Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre, a kao osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je vrckavost.

kristina vukas big brother

U Kući će joj nedostajati njezin studio jer, otkriva, stalno voli stvari nešto novo. Najhrabrija stvar koju je učinila u životu bila je ta da je otišla u Ameriku bez novaca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona! U Kući će je iz takta najlakše izbaciti svađe, a da sa sobom u Kuću može povesti jednu osobu, bila bi to, kaže, njezina mlađa sestra da je nasmijava.

Marina Raguž

Marina Raguž rođena je u Vojvodini, a bavi se modelingom. Marina se plaši kokoši i smrti, a u Big Brotheru će sudjelovati zbog zabave, novih izazova i društva. Iako ne poznaje ostale stanare, misli da će se isticati time što je staložena osoba koja ne voli ogovarati ljude te se slaže sa svim normalnim ljudima.

RTL.HR
RTL.HR

U Kući će joj najviše nedostajati njezin dečko, s kojim, kako kaže, dijeli sve, ali i solarij koji inače koristi bar dva puta tjedno. Najneugodnija stvar koja se Marini dogodila je kada je na jednoj modnoj reviji ostala bez cipele. U Kući će je, veli, iz takta izbaciti neuredne osobe, ali u sukobe neće ući osim ako ih je nemoguće izbjeći. Do sukoba će možda i doći jer je Marina druga nominirana osoba kojoj prijeti izbacivanje nekon manje od tjedan dana.

Fabio Čulinović

Maneken Fabio Čulinović dolazi iz Rijeke, a kao dijete maštao je o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Sudjelovat u Big Brotheru odlučio je jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje.Ako pobijedi Fabio će novac uložiti u daljnju izgradnju sebe i svojih planova, a do pobjede misli doći tako što će biti jednostavan. Ipak, u Kući će mu nedostajati sloboda kretanja, a iz takta bi ga mogli izbaciti stanari koji lažu, prevrtljivi su i dvolični.

RTL.HR
RTL.HR

Jurica Pađen

U Kuću je ušao i Jurica Pađen, poznati glezbenik. “Još me nitko nije platio da ništa ne radim pa da vidim i kak to izgleda”, objasnio je Jurica svoje motive. Priznao je i da Big Brother uopće ne doživljava i da ni ne zna što ga čeka u Kući.

RTL.HR
RTL.HR

Jurica Pađen rođen je u Zagrebu, a od malena je želio biti gitarist u bendu. Poznati glazbenik plaši se bolesti, a smatra da se ničim neće isticati u odnosu na druge stanare u showu. U Kući će mu najviše nedostajati obitelj i knjige, a da može sa sobom bipoveo Keith Richardsa, jer, kaže, s njim bi mogao dobro zatulumariti. U Kući bi ga iz takta najlakše moglo izbaciti to da ga netko stalno gnjavi.

Branimir Kabmer

Zadnji stanar je Branimir Kamber, glumac iz brojnih reklama. Branimir Kamber dolazi iz Zadra, a od malena maštao je da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u Big Brotheru se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.

RTL.HR
RTL.HR

Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare biti će socijalna inteligencija, a najviše će mu u Kući nedostajati njegova baka Maša i privatnost. Najhrabrija stvar koju je u životu učinio bila je ta što je proputovao šest kontinenata, a najneugodnija situacija bila mu je prvi poljubac. U kući će ga najlakše iz takta izbaciti pušenje cigareta.


Komentari